Tost: Ricciardo rájött, már nem győzheti le könnyen Verstappent

Volt Toro Rossó-s főnökük szerint Max Verstappen volt az első számú oka annak, hogy Daniel Ricciardo távozott a Red Bulltól. Franz Tost szembetűnő változást lát a hollandnál.

Max Verstappen (Fotó: XPB)Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. roberto23:
  Tost már többet foglalkozik Ric-el és Verstappen-el, mint a saját pilótáival. Nem tudom, lehet ki van neki adva, hogy időközönként dicsérnie kell Maxiking-et. De kicsit unalmas már az okoskodasa Ric csapatvaltasa kapcsán. Egyszer elmondta a véleményét, oké. De minek havonta megismételni.

  Én inkább azt nem értem, mi ebben a csoda. Ric akkor sem nyerhetett Verstappennel szemben amikor sokkal gyorsabb volt Bakuban. Hülye lett volna maradni, csak veszthetett volna a maradással.

 2. Denis Hunter:
  Amig ilyen tragya a renault, orulj neki, hogy nem hetente dorgolik az orra ala. Ha valami csoda folytan elorebb vegezne neha, befognak a szajukat, addig azonban ezt kell turni.

  Ez oké, de Marko meg Horner se foglalkozik ezzel ennyit. Tost-nak mi a tököm köze van hozzá? Meg egyáltalán kit érdekel a véleménye ezzel kapcsolatban? 😀

 3. Tost már többet foglalkozik Ric-el és Verstappen-el, mint a saját pilótáival. Nem tudom, lehet ki van neki adva, hogy időközönként dicsérnie kell Maxiking-et. De kicsit unalmas már az okoskodasa Ric csapatvaltasa kapcsán. Egyszer elmondta a véleményét, oké. De minek havonta megismételni.