Elhunyt Niki Lauda, a Forma–1 háromszoros világbajnok legendája

Hétfő este 70 esztendős korában elhunyt a Forma–1 háromszoros világbajnok legendája, Niki Lauda – közölte a hírt az osztrák családja.

Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. Egyébként azon gondolkodtam, mennyire kevés már az olyan személyiség a sportban (vagy úgy egyáltalán) akit ennyire tisztelt mindenki, szimpatiatol függetlenül. Minden szempontból példamutató ember volt. Egy fantasztikus karakterrel lett szegényebb a világ (mondom ezt úgy, hogy sokszor én is húztam a szám a nyilatkozatai után 😀 ).

 2. Nagy nevekkel lettunk kevesebbek mostanaban. Marchione, Whiting, Lauda. Mondjuk szamomra a masik ketto sokkal varatlanabb volt, az egyik rutinmutet utan, a masik meg palyabejaras utan nem ebredt fel masnap. Szal Laudanal azert volt elojele, a tudoatultetes, veseproblema, dializis mar nem a natha kategoria, meg varatlan halal. Szerintem az a komoly, hogy olyan baleset utan eddig huzta. Na meg mar az is csoda volt, hogy azt tulelte. Fiatal sem volt.

 3. Engem kicsit váratlanul ért a hír, olvastam az egészségi állapotáról szóló híreket, de tudtam, ő mindent legyőz, hisz annak idején is kiröhögte a halált. Úgy látszik, egyszer tényleg minden pillanat elérkezik.. Egyik legnagyobb harcos volt, akit ismertem az autosport világából és maximálisan tiszteltem. Ég veled Niki! 🙁

 4. Nyugodjék Békében!
  Az elmúlt hetekben volt szó arról hogy voltak problémái a tüdőátültetés után s ez miatt nem tudott jönni a Spanyol Nagydíjra, utoljára pedig arról írták hogy a vesék leálltak nála és sürgős dialízisre van szüksége….

  Sok volt az elmúlt év a szervezete számára sajnos….

 5. Ez nagyon nagyon szomorú hír! Nagyon jó gondolkodású ember volt, és óriási példa a mai világnak ahogy ő küzdött, ahogy tudott küzdeni! Hiányozni fog.
  Az elmúlt egy évben amin átment, ez a betegség, óriási szenvedés lehetett.
  Nyugodjon békében!
  A világ szegényebb lett most az biztos.