„Ami sok, az sok!” – a rádióban oltotta le Magnussent a főnöke

A verseny alatt, a csapatrádióban veszett össze Kevin Magnussen és a Haas. A versenyzőt főnöke oltotta le, a dán utólag mindenkitől bocsánatot kért.

Kevin Magnussen (Fotó: XPB)Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

  1. Kaspar Hauser:
    Ez az ember kell ebbe a sportba,nagyon jókat mond.

    Olvass akkor Verne Gyulát, ez F1 itt első sorban versenyzők legyenek. A két Hass pilóta pedig az átlagos vagy picit ez alatti szintet képviseli, ami azért bosszantó mert egy jó autóban teszik ezt, ezzel megfosztva minket az izgalmktól, néha odakeverednek az elejére (ugye ezt max 6 de inkább 7. helynek hívjuk), de nagyon sokat hibáznak.
    Ha valaki gyenge autóba béna az annyira nem izgat, a wili, és alfa hát így jártak, de olyan kevés csata van, nem jó azt látni hogy falba verik, meg egymással viaskodnak feleslegesen, megpörögnek stb.

  2. Miért kellett megtartani ezt a két versenyzőt? Két komoly pilóta ezzel az autóval szépen meccselne a meki renault párosával. Ocon pl beférne ide is, habár fene tudja mi lesz vele, Bottas megint bandzsa volt, de ha kicsi összekapja magát és lazán hozza a vb 2. helyet akkor megtarthatják, mert már ismerik, és tudják hogy nem veszélyes Hammerre.