Marko: Furcsa, hogy mostanság a Mercedesnek kedveznek a változások…

Legalábbis érdekesnek tartja Helmut Marko, hogy a legutóbbi F1-es szabályváltozások rendszerint a Mercedesnek kedveztek…

Helmut Marko (Fotó: XPB)Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

  1. Én 3 variáció közül választanék, 1 ennyire inkompetens az FiA, hogy semmivel nem tudja megfogni a Mercit, 2 a Merci olyan szintre került mint csapat, hogy semmi nem fog ki rajtuk, 3 igazán soha nem is akarták elgáncsolni őket.

    Végezetül 4 az összes együttvéve. 😀

  2. Denis Hunter:
    probaltam keresgelni parat, Hamilton mercedesei kozul van ami Pirellis, van, ami michelines, Vettel Ferraria Pirelliset talaltam (itt lehet csak azert, mert olasz), de mondjuk Alonso Honda NSX-e is Pirelli gumival volt szerelve (ez azert lehetett volna Bridgestone, Yokohama, Hankook…) A medical car es a safety car is pirellivel megy.

    A Pirelli (P ZERO talan) az egyik legjobb es legkeresettebb gumi a szupersport autokra. Ez ilyen egyszeru.

  3. probaltam keresgelni parat, Hamilton mercedesei kozul van ami Pirellis, van, ami michelines, Vettel Ferraria Pirelliset talaltam (itt lehet csak azert, mert olasz), de mondjuk Alonso Honda NSX-e is Pirelli gumival volt szerelve (ez azert lehetett volna Bridgestone, Yokohama, Hankook…) A medical car es a safety car is pirellivel megy.

  4. csak azert linkeltem, hogy ilyenek miatt szerintem felesleges konteokat gyartani. Ertem en, hogy nem tetszik, amit latsz, de azert nem minden ilyen egyszeru. Nemtom, en beirtam, hogy Mercedes tyres es legtobbet continental dobott ki (asszem az nemet) michelint keresgelni kellett egy darabig, Uniroyal, Pirelli es kuhmo is hamarabb feljott. De talan az lehet az oka, hogy ha mar F1 meg hivatalos gumiszallito, akkor illik azt hasznalni. nem tudom, hogy igy van-e. Ra kell keresni a versenyzok “szolgalati” kocsijara, hatha azok is pirellivel kell legyenek szerelve. Most nincs erre idom, melozom.