Hivatalos: hosszú távon Silverstone-ban marad az F1-es Brit Nagydíj!

Napok óta pletykálták, hogy küszöbön Silverstone F1-es szerződéshosszabbításának bejelentése, a Brit Nagydíj hétvégéjének kezdete előtt hivatalossá vált, hogy a naptárban marad az első királykategóriás versenynek otthont adó pálya.

Fotó: XPBTeljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. andrea1: Nyilván egy eléggé elavult pálya és az infrastruktúra szintúgy, nem sok eséllyel pályázna arra hogy a naptárba maradhasson normál helyzetbe. Mondjuk elvesztettem a fonalat, nem egyszer volt ígéret arra vonatkozóan hogy komoly invesztálás lesz a pályaba és annak infrastrukturális fejlesztésébe. Nem tudom, nem Lölő vette át még az ügyet…ő mindent megold csak nincs ideje ?

  Szerintem led világításos/térköves futamot kellene rendezni.

 2. .cmr.: Nem erről van szó, de egy ótvarfos pálya az orbáncring, végre likvidálhatnák a naptárból, mindenki jól járna vele.

  Nyilván egy eléggé elavult pálya és az infrastruktúra szintúgy, nem sok eséllyel pályázna arra hogy a naptárba maradhasson normál helyzetbe. Mondjuk elvesztettem a fonalat, nem egyszer volt ígéret arra vonatkozóan hogy komoly invesztálás lesz a pályaba és annak infrastrukturális fejlesztésébe. Nem tudom, nem Lölő vette át még az ügyet…ő mindent megold csak nincs ideje 🙂

 3. andrea1: ? inkább ring legyen minthogy beváltsa a reményét egy olimpiára, ami szerintem lassan eljön megint,neki ha van beteges vágya azt megvalósítja lásd sok minden. Beteg elméje mit kíván. A ring..számunkra a sok ***ságainak fizetése közül ez a legkisebb és korrektebb terhünk.

  Nem erről van szó, de egy ótvarfos pálya az orbáncring, végre likvidálhatnák a naptárból, mindenki jól járna vele.

 4. .cmr.: Ez ugye csak vicc?!

  😀 inkább ring legyen minthogy beváltsa a reményét egy olimpiára, ami szerintem lassan eljön megint,neki ha van beteges vágya azt megvalósítja lásd sok minden. Beteg elméje mit kíván. A ring..számunkra a sok ***ságainak fizetése közül ez a legkisebb és korrektebb terhünk.