A 2021-es autókoncepció részletei: ilyen lesz a jövő F1-e!

Visszahozott szívó hatás, leegyszerűsített első szárny, „keréktárcsák”, egységesített alkatrészek – új részletek derültek ki a 2021-es Forma–1-es autótervekről, melyeken októberig már csak finomításokat engednének a sportági vezetők.

Egy elképzelt 2021-es koncepció (Grafika: Mark Antar)Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

  1. .cmr.:
    Valaki árulja el nekem, hogy miért kellett a 2008 utáni formavilágot kukázni?! Egyszerűek voltak az autók, illetve milliószor szebbek, nem is értem miért nem lehetett ezt tovább vinni. A 2009-es szöcske autók újra lesznek élesztve, csak kicsit szélesebb formában, mert most már megint ott tartunk, hogy nullázzunk, de két év után ismét tele lesz minden apró elemekkel.

    Nincs új a nap alatt! 😀 Most ezt a szívóhatást úgy tálalják, mintha felfedezték volna a spanyolviaszt, pedig sok sok éve megy ez a duma, hogy ezt kéne csinálni! Csak sajnos bizonyos érdekekkel mindig ütközött!

  2. Valaki árulja el nekem, hogy miért kellett a 2008 utáni formavilágot kukázni?! Egyszerűek voltak az autók, illetve milliószor szebbek, nem is értem miért nem lehetett ezt tovább vinni. A 2009-es szöcske autók újra lesznek élesztve, csak kicsit szélesebb formában, mert most már megint ott tartunk, hogy nullázzunk, de két év után ismét tele lesz minden apró elemekkel.