Itt az újabb bejelentés: Ocon a Renault-nál folytatja 2020-ban!

A Mercedes után a Renault csapata is bejelentést tett 2020-as versenyzőfelállásáról, mely a csillagosok egy másik versenyzőjéről szólt: Esteban Ocon a sárgákkal tér vissza jövőre!

Esteban Ocon (Fotó: Renault)Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. plman: Azért nem olyan biztos ám az, hogy tönkrement a karrierje, sőt lehet, igy járt jobban (ezt majd az idő eldönti persze). és mivel járt volna jobban ha idén maxika mellé kerül? Akibe úgy bele van szerelmesedve az egész redbull, hogy még ricciardo is inkáb elmenekült onnan amíg tehette? szerinted hagyták volna kibontakozni? Max egykét csontot kapott volna. A mercinél meg ugyanez.

  Ilyen hozzáállással, ami neked van biztos nem. A hatalmat és az elismerést nem kapja az ember, hanem azt meg kell szerezni. Annó Hamilton is úgy ment oda a Mclarenhez, hogy Dennis közölte vele, hogy ne essen kétségbe ha kap fél másodpercet Alonsotól, aztán a brit adott okot a csapatnak, hogy bízzanak benne és megadják neki az egyenlő esélyeket. Verstappen se úgy ment oda a Red Bullhoz valószínűleg, hogy egyből ő lett volna a favorit, sőt biztos nem, mert először, ha voltak új fejlesztéseket, amikből csak 1 készült el, akkor azokat Ricsi kapta pl az új motort Monacoban, ahol a legjobb esélyük volt erőből nyerni. Aztán itt van most Leclerc is őt is nagyon el akarta nyomni Harry Potter az év elején, aztán mostanában úgy tűnik, hogy kezd rájönni, hogy nincs értelme, mert a monacoi hozza Vettel tempóját. Szóval ahhoz, hogy tiszteljenek, főleg egy top csapatnál, ahhoz úgy is kell teljesíteni. Ha valakinek csak 3-4 kiemelkedő versenye van évente, mint pl Bottasnak azt persze, hogy besöprik a szőnyeg alá és csak második számúként használják.

 2. roberto23:
  Ha Hulki tényleg a Haas-ban köt ki lehet nem jar rosszul. Bár amilyen szerencsés szokott lenni, lehet pont jövőre talál magára a Renault 😀

  Hát jelenleg a Haas is rendesen elvan tévedve, függetlenül attól, hogy két bolondot alkalmaznak versenyzőnek. Szerintem az Alfával jobban járna Hülkenberg és akár lehetne is esélye, ha Giovinazzi így folytatja ezt a szezont. Aztán 2020 végén meg valószínűleg Kimi visszavonul, szóval nem kéne attól se tartson, hogy az ő helyére ültetik Mick Schumachert.

 3. plman: Azért nem olyan biztos ám az, hogy tönkrement a karrierje, sőt lehet, igy járt jobban (ezt majd az idő eldönti persze). és mivel járt volna jobban ha idén maxika mellé kerül? Akibe úgy bele van szerelmesedve az egész redbull, hogy még ricciardo is inkáb elmenekült onnan amíg tehette? szerinted hagyták volna kibontakozni? Max egykét csontot kapott volna. A mercinél meg ugyanez.

  Ez olyan buta hozzaallas h vkit elbyomnak. Erdekes modon ricsi vettel mellett kitudott bontakozni. Ergo az esely mindenkinek megvan

 4. F1890:
  Grat. Jol kinyirta a merci a karriered. Iden mar a rb-ban ulhetnel ha tavaly elfogadod a toro ajanlatat. Ha bottas elmegy a mercitol akkor mar russel fogja kapni az ulest.
  Jol kicseszett vele a merci.
  Ezek a fiatalok tul naivak meg h ertelmes dontest hozzanak a jovojukrol

  Azért nem olyan biztos ám az, hogy tönkrement a karrierje, sőt lehet, igy járt jobban (ezt majd az idő eldönti persze). és mivel járt volna jobban ha idén maxika mellé kerül? Akibe úgy bele van szerelmesedve az egész redbull, hogy még ricciardo is inkáb elmenekült onnan amíg tehette? szerinted hagyták volna kibontakozni? Max egykét csontot kapott volna. A mercinél meg ugyanez.

 5. F1890:
  Grat. Jol kinyirta a merci a karriered. Iden mar a rb-ban ulhetnel ha tavaly elfogadod a toro ajanlatat. Ha bottas elmegy a mercitol akkor mar russel fogja kapni az ulest.
  Jol kicseszett vele a merci.
  Ezek a fiatalok tul naivak meg h ertelmes dontest hozzanak a jovojukrol

  Azért nem kell még temetni a karrierjét. Ha a Renault szar is marad, ha teszem azt elverne Ricsit (amit, bár lehet elfogult vagyok, kétlek) azért lenne még jövője. Fiatal még. Persze ha Ricsi elveri úgy megint más.
  Plusz a Renault se hiszem, hogy jövőre ugyan ilyen szar autót hoznának össze, mint idén. A nagy számok törvénye alapján azért vmikor nekik is bele kéne találniuk a tutiba.

 6. Grat. Jol kinyirta a merci a karriered. Iden mar a rb-ban ulhetnel ha tavaly elfogadod a toro ajanlatat. Ha bottas elmegy a mercitol akkor mar russel fogja kapni az ulest.
  Jol kicseszett vele a merci.
  Ezek a fiatalok tul naivak meg h ertelmes dontest hozzanak a jovojukrol