Marad a DRS 2021-ben is, de…

A RaceFans információi szerint a radikális változásokat hozó 2021-es szabálycsomagban is megtalálható lesz a DRS, ám előfordulhat, hogy bár fennmaradnak az állítható hátsó szárnyak, a versenyzők nem fogják használni őket.

DRS (Fotó: Red Bull)Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

  1. Grabowsky78:
    Még szerencse, hogy szakemberek dolgoznak évek óta a szabályokon és tudják mit csinálnak! Ahhoz képest, hogy az autóknak szar a hangja és előre lejátszott az egész bajnokság, a gumik versenyzésre alkalmatlanok, a DRS egy semmiség, nem is értem miért ezen lovagolnak!

    Az elmult ket ev Mercedes sikereiert nagy taps jar a Ferrarinak es (2018) Vettelnek is.
    Nem hiszem hogy barki meg tudta mondani elore milyen hangja lesz az uj motoroknak amikor a szabalyokat megalkottak. Nekem is hianyzik a hang es az egyik leghangosabb voltam aki kampanyolt a mostani hangok ellen, de tudjuk hogy bar evekbe telt, de felismertek a problemat es ez is szem elott van tartva most hogy az uj formulat tervezik.
    A gumik pedig legalabb 2017 ota alkalmasak a csatazasra, a hosszu korokon at szelarnyekban autozasra. Nem ugy mint elotte hogy valaki ketszer probalt elozni, aztan mehetett is a boxba…

  2. Még szerencse, hogy szakemberek dolgoznak évek óta a szabályokon és tudják mit csinálnak! Ahhoz képest, hogy az autóknak szar a hangja és előre lejátszott az egész bajnokság, a gumik versenyzésre alkalmatlanok, a DRS egy semmiség, nem is értem miért ezen lovagolnak!