A Red Bull is a Mercedes felé terelte Hamiltont

A Red Bull tanácsadója, Helmut Marko elárulta, 2012-ben ő is azon mesterkedett, hogy Lewis Hamilton az akkor „középszerű” Mercedeshez kerüljön, ha már náluk épp nem volt hely a brit számára. Ma hatalmas taktikai hibaként gondol erre a lépésre…

Lewis Hamilton és a Mercedes öröme (Fotó: XPB)Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

  1. Sidious:
    Igazából sok jelentősége nincs, mert ha Hamilton nem megy a Mercihez, akkor Rosberg tartaná már most a 4. vagy 5. vb címénél. A Mercedes annyira a mezőny fölött van most és volt 2014-ben, 15-ben, 16-ban, hogy ezeket akár egy középszerű versenyzővel is megnyerhették volna és Rosberg bőven jobb volt a középszerűnél. 17 meg 18 lehetett volna kérdéses, ha nincs ott Hamilton, főleg ha azt vesszük, hogy valószínűleg Vettel se hibázott volna ennyit, ha nem a brittel kellett volna megküzdenie.

    +1

  2. Igazából sok jelentősége nincs, mert ha Hamilton nem megy a Mercihez, akkor Rosberg tartaná már most a 4. vagy 5. vb címénél. A Mercedes annyira a mezőny fölött van most és volt 2014-ben, 15-ben, 16-ban, hogy ezeket akár egy középszerű versenyzővel is megnyerhették volna és Rosberg bőven jobb volt a középszerűnél. 17 meg 18 lehetett volna kérdéses, ha nincs ott Hamilton, főleg ha azt vesszük, hogy valószínűleg Vettel se hibázott volna ennyit, ha nem a brittel kellett volna megküzdenie.