Todt meglátogatta Schumachert – a sajtót a kezeléséről találgat

Miközben a sajtó tovább találgat Michael Schumacher vélt kezeléseiről, egy állítólagos kórházi dolgozó azt nyilatkozta, a hétszeres világbajnok a tudatánál van.

Michael Schumacher (Fotó: MTI/EPA)Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. szerintem meg siman bekenhagynak oket, ha elmondanak, hogy Michael mondjuk toloszekben ul, tud magarol, de nem tud kommunikalni, fizikoterapiat csinal, stb. Pont azzal vonzzak az ujsagirokat, hogy nem mondanak semmit. Ha elmondanak mi van, cikkezne rola mindenki egy hetig, aztan beken lennenek hagyva kb addig, amig mondjuk fel nem all, vagy nyilatkozni nem kepes. ertem en, hogy nem akarjak azt, hogy a sajtoban “zoldsegkent” szerepeljen, de pont azert kivancsi mindenki, mert titkoloznak. Ebbol vannak a gyatra alhirek is, meg a talalgatasok, akkor meg bezzeg fel vannak haborodva, meg mindenki perelni akar mindenkit.
  Ne legyen igazam, de szerintem mar nem lesz normalis eletre kepes. Kivancsi vagyok, ha netan meghal, akkor kiderulnek-e dolgok, amik ezalatt a nem is tudom mar hany ev alatt tortentek. Vagy egyaltalan mikor tudjuk meg, ha elment, vajon azt is titokban szeretnek/tudnak tartani?

 2. .cmr.: Sajnos a pénz beszél, valamivel fenn kell tartani az érdeklődést.

  Most ha arra gondolsz hogy a család csinál ebből pénzt szerintem tévedés és rosszul értelmezed a szöveget. Ezt a média fújja most fel, szobroztak a kórház előtt, írnak cikkeket. A média egy kártékony dolog… tömik az emberek fejét, öntik az infót rád, válogatás nélkül és nem ismerve a határokat.

 3. F1890:
  Es ebben mi az ujdonsag h a tudatanal van? Ezt kb idaig is lehetett tudni. Legalabbis szamomra nem okoz ez meglepetest.
  Vagy ujabb bort kell lehuzni szerencsetlen sztorijarol?

  Szerintem már halálosan unalmas ez a sumákker témakör, vagy mondjanak konkrétumot, vagy fogják be a pofájukat, és semmilyen hír ne legyen róla.