Stroll: Péreznek hála én is jobb versenyző leszek

A csapattárs, Lance Stroll örömmel vette tudomásul, hogy Sergio Pérez szerződést hosszabbított a Racing Pointtal és 2022-ig az istállónál marad, mert úgy érzi, a mexikói jelenléte az alakulat és az ő személyes fejlődése szempontjából is fontos.

Lance Stroll és Sergio Pérez (Fotó: Racing Point)Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

  1. Grabowsky78:
    Nekem annyira unszimpatikus ez a gyerek. Többen elmondták már, hogy versenyeken egész jó már, jól méri fel a szitukat. Persze, ha lassú vagy legalább hülye ne legyél. Szerintem több ebben a mák, mint a tudás. Ha Senna és Schumaher trenírozná felváltva 7/24-ben szerintem akkor sem lenne egy közepesnél jobb pilóta belőle, de pénz beszél kutya ugat.

    Az F1-nek mindig része voltak a fizetős pilóták, Stoll nem egy világklasszis tehetség, de a jobb fizetős versenyzők közé sorolható.

  2. Nekem annyira unszimpatikus ez a gyerek. Többen elmondták már, hogy versenyeken egész jó már, jól méri fel a szitukat. Persze, ha lassú vagy legalább hülye ne legyél. Szerintem több ebben a mák, mint a tudás. Ha Senna és Schumaher trenírozná felváltva 7/24-ben szerintem akkor sem lenne egy közepesnél jobb pilóta belőle, de pénz beszél kutya ugat.