Hamilton: Higgadtabb és jobb csapatjátékos lettem

Lewis Hamilton úgy érzi, az évek során sokkal jobb csapatjátékossá vált, mint volt pályafutása kezdetén, ma már ugyanis az esetek többségében az jár a fejében, több ezer emberért hajt a pályán. Elmondta, ezért nem már bele az igazán kockázatos manőverekbe sem.

Fotó: XPBTeljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. Paberto: Ok rendben. En hoztam peldat amikor megtette. Most te hozz peldat amikor nem tette meg. Eddig ha jol emlekeszem engedelmeskedett amikor arra kertek hogy engedje Bottast.

  azt sem tudhatod, hogy ott magatol tette meg. Amikor meg nem, az csak a csapat miatt szerinted? A tavalyi eset szerintem eleg egyertelmu, mikor arrol radioztak korokon keresztul, Bottas miert nem kapja vissza a helyet. Azert olyan eset volt boven, mikor Bottasnak kellett elengednie. Nem mondtam, hogy Hamilton a kocsog egyedul, az elozo kommentemben is tobbes szamban irtam direkt, hogy a csapattal egyutt nyirjak ki Bottast.

 2. Denis Hunter: felesleges peldakat hozni a multbor, mikor megtette, most arrol volt szo, amikor nem. Vagy ha egyszer jofej volt, akkor mar mindig az marad? Szerintem a tavalyi huzasuk (nem csak Ham) szemetseg volt Bottassal szemben. Azt sem mondom, hogy megint megtennek, foleg ekkora elonynel.

  Ok rendben. En hoztam peldat amikor megtette. Most te hozz peldat amikor nem tette meg. Eddig ha jol emlekeszem engedelmeskedett amikor arra kertek hogy engedje Bottast.

 3. Paberto: Hungaroring. Bottast megkertek hogy engedje el Hamiltont hogy o is megprobalhassa megelozni a Ferrarikat 2017-ben. Nem sikerult neki es a vegen vissza engedte Bottast maga ele. Akkor meg szorosabb volt a bajnoksag mint most.

  Most komolyan, Bottas ellen VB harc ugyanolyan autóban? Remélem te se bírod ki röhögés nélkül:)

 4. Paberto: Hungaroring. Bottast megkertek hogy engedje el Hamiltont hogy o is megprobalhassa megelozni a Ferrarikat 2017-ben. Nem sikerult neki es a vegen vissza engedte Bottast maga ele. Akkor meg szorosabb volt a bajnoksag mint most.

  felesleges peldakat hozni a multbor, mikor megtette, most arrol volt szo, amikor nem. Vagy ha egyszer jofej volt, akkor mar mindig az marad? Szerintem a tavalyi huzasuk (nem csak Ham) szemetseg volt Bottassal szemben. Azt sem mondom, hogy megint megtennek, foleg ekkora elonynel.

 5. Denis Hunter:
  Kivancsi vagyok Bottasnak visszaadna-e a gyozelmet, amit tavaly elvett tole most, amikor meg matematikailag nem VB. Persze nem ugy, hogy adjon neki egyet, hanem hasonlo szituban visszaengedne-e, amikor Bottas elengedte korabban, hogy tamadhasson.

  Hungaroring. Bottast megkertek hogy engedje el Hamiltont hogy o is megprobalhassa megelozni a Ferrarikat 2017-ben. Nem sikerult neki es a vegen vissza engedte Bottast maga ele. Akkor meg szorosabb volt a bajnoksag mint most.

 6. Denis Hunter: Nyilvan ha ugy jatssszak le, hogy Ham, engedd el Bottast, had probalkozzon a frissebb gumival, ha nem megy visszakapod a helyed, akkor lett is volna benne racio, de itt Ham egyszeruen csak elfogyott. No meg a sok csicskaztatasert szerintem Bottasnak is ki kell maxolni a lehetosegeit, hogy megmaradjon a 2. helye osszetettben. Szerencsejere Max nem sok vizet zavart a legutobbi 2 futamon.

  Ez is benne van hogy 1-2-őt szeretnének év végén látni. Meg is lesz. RB,Ferrari egymással fog küzdeni sztem innentől. Sajnálom hogy az RB nem két pilótával versenyzik, tán Potter kijózanodna….

 7. Szarvasember: Nincs harag nyilván. Nekem a futam vége fele fordult meg a fejembe h Bottasnak vmiért ki kell álljon a boxba. Csodálkoztam is! Tényleg lehet hogy pszichopata vagyok 🙂

  Nyilvan ha ugy jatssszak le, hogy Ham, engedd el Bottast, had probalkozzon a frissebb gumival, ha nem megy visszakapod a helyed, akkor lett is volna benne racio, de itt Ham egyszeruen csak elfogyott. No meg a sok csicskaztatasert szerintem Bottasnak is ki kell maxolni a lehetosegeit, hogy megmaradjon a 2. helye osszetettben, meg nemi onbizalma. Szerencsejere Max nem sok vizet zavart a legutobbi 2 futamon.

 8. Denis Hunter: En erre meg csak nem is gondoltam, hogy oszinte legyek. Ez mar inkabb valami elvakult ellendrukker agyaban fordul meg 🙂 Azert nincs harag… Nem sok ertelme lett volna bevarni a 30-35 mp-vel kesobb erkezo Hamiltont 3 pontert. Ha meg Bottast kihozzak kereket cserelni, talan elveszi a leggyorsabb kort is, mert a tempoja azert megvolt, csak elozni nem tud. Szoval 2 pontert ok sem csinalnak magukbol megnagyobb hulyet, mint amilyennek mar latjatok oket.

  Nincs harag nyilván. Nekem a futam vége fele fordult meg a fejembe h Bottasnak vmiért ki kell álljon a boxba. Csodálkoztam is! Tényleg lehet hogy pszichopata vagyok 🙂

 9. Szarvasember: Rekordokra hajt, tehát kétséges. Viszont azon csodálkoztam hogy Monzában nem volt csapatutasítás a végén. Persze nyilvánvaló hogy az “angol” nyeri a vb címet, én azért csodálkoztam. Anno Suminál is lehetett tudni hogy behúzza, rinyagép mégis elengedte. Igaz utána visszakapta, de arról sokaknak nincsenek emlékeik.

  En erre meg csak nem is gondoltam, hogy oszinte legyek. Ez mar inkabb valami elvakult ellendrukker agyaban fordul meg 🙂 Azert nincs harag… Nem sok ertelme lett volna bevarni a 30-35 mp-vel kesobb erkezo Hamiltont 3 pontert. Ha meg Bottast kihozzak kereket cserelni, talan elveszi a leggyorsabb kort is, mert a tempoja azert megvolt, csak elozni nem tud. Szoval 2 pontert ok sem csinalnak magukbol megnagyobb hulyet, mint amilyennek mar latjatok oket.

 10. Denis Hunter:
  Kivancsi vagyok Bottasnak visszaadna-e a gyozelmet, amit tavaly elvett tole most, amikor meg matematikailag nem VB. Persze nem ugy, hogy adjon neki egyet, hanem hasonlo szituban visszaengedne-e, amikor Bottas elengedte korabban, hogy tamadhasson.

  Rekordokra hajt, tehát kétséges. Viszont azon csodálkoztam hogy Monzában nem volt csapatutasítás a végén. Persze nyilvánvaló hogy az “angol” nyeri a vb címet, én azért csodálkoztam. Anno Suminál is lehetett tudni hogy behúzza, rinyagép mégis elengedte. Igaz utána visszakapta, de arról sokaknak nincsenek emlékeik.