Russell volt a leggyorsabb az utolsó tesztnapon, Leclerc összetörte a Ferrarit

Az abu-dzabi gumiteszt második, és egyben utolsó napján is a Mercedes volt a leggyorsabb: a tabella élén a gyeplőt a tegnap tesztelő Valtteri Bottastól átvevő Williams-pilóta, George Russell végzett. A fiatal britet Charles Leclerc követte a Ferrarival, kinek tesztnapja a tervezettnél hamarabb véget ért, miután összetörte autóját a tizennégyes kanyarban.

A második abu-dzabi tesztnap végeredménye:Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

  1. Daveko:
    Schumacher szurkolóként jó látni ezt a sisakfestést ebben az autóban:) Remélem Russell kap egy olyan autót, amiben legalább a Q2-ért csatázhat. Egyelőre elérte azt a bravúrt, hogy egy ilyen traktorral is tudott alkotni, mint Alonso vagy Webber anno.

    szerencsetlensegere a mezony mar sokkal szorosabb es a technika megbizhatobb, mint 10-15 eve. Anno a minardival, meg ilyen teljesitmennyel tuti tobb pontot is szerez.

  2. Schumacher szurkolóként jó látni ezt a sisakfestést ebben az autóban:) Remélem Russell kap egy olyan autót, amiben legalább a Q2-ért csatázhat. Egyelőre elérte azt a bravúrt, hogy egy ilyen traktorral is tudott alkotni, mint Alonso vagy Webber anno.