Corinna Schumacher: „A nagy dolgok kis lépésekkel kezdődnek”

Michael Schumacher felesége egy új közösségi médiás kezdeményezés kapcsán szólalt meg.

( Fotó: xpb.cc)

Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. Mindenesetre Corinna újfent megerősítette, hogy férje jelenleg képtelen érdemi kommunikációra a környezetével. Oké, hogy nem mutatják meg Michaelt a nyilvánosságnak, de 6 év alatt nem olvastak be egyetlen üzenetet sem tőle. Ne legyen kétségünk, ha tudna beszélni, maga a család trombitálná szét a hírt a világsajtónak.

  Ezt a keepfighting-os dolgot sem értem. Eddig azt akarta a család, hogy kopjon le mindenki Schumacherről, hagyják békén a magánszférát. Erre jön a keepfighting, amivel újra felcsigázzák az érdeklődést. He?

 2. Már mióta mondom, hogy nyomorultak… Biztos fogytán a pénz, gyorsan csinálni kell. Szerintem jobb lenne ha meghalna szerencsétlen, már ha még egyáltalán él, mert ezekből azt is kinézem, hogy a végtelenségig pénzt próbálnak csinálni belőle.

 3. Elképesztő mennyi idő eltelt, és folyamatosan a bullshitek. Ez csupán azoknak a szurkolóknak a legrosszabb, akiknek Schumi volt a nagy kedvenc, a példakép, vannak páran a világon, marad a bizakodás… Hozzá teszem mind a két oldalt megértem, magánszféra és szurkolók, hogy az f1 legendája, de akkor az ilyen nyilatkozatokat is tartsák meg maguknak.

 4. Nalam most jott el az a pont h ugy gondolom hulyet csinal corina schumacherbol.
  Neha beboffent egy semmit mondo szarsagot h ujra beszeljenek rola, es a szurkolok meg amikor mar eppen lenyugodnanak es elfogadnak h nem mond rola semmit mond egy bullshitet. Vagy ne nyilatkozzon semmit vagy az igazsagot. De ez a legrosszabb.

  Ez a keepfoghting alapitvany is eleg erdekes annak tudtaban h amit kepvisel arrol hangyanyi infonk sincsen.

  Hagyjak beken schumachert vegre, es ne nyilatkozzanak rola semmit. Ezzel csak tobb kart okoznak mint hasznot