Hol lesz a határ 2020-ban? Az FIA a versenyzőkkel is egyeztet

A csapatokkal és versenyzőkkel való téli egyeztetésekkel és a pontos határvonalak meghúzásával vetne véget 2020-ban az FIA a bírói ítéletek következetlensége körüli vitáknak.

Lewis Hamilton és Sebastian Vettel kanadai esete (Fotó: Mercedes)

Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

  1. az angliai csata volt az igazán szép és komoly. mindkettő túl ment a határon mégis tisztelték egymást a pályán kívül is. nem ütköztek, nem rinyáltak utána.

    csak az a szomorú h néha a pályán túl teszik mindezt, pedig ott már kavicságynak kéne szerepelni mert aki kicsúszott az elbaszta. ugyanez igaz kanadára is. ha nem fű van ott hanem kavicságy akkor vettel vissza sem tér hamilton elé, nincs vita belőle.

    de én amondó vagyok, hogy az egész kialakult helyzetért még mindig a szabályok a ludasok, mert vagy *** könnyű előzni a drs által, vagy nagyon nehéz. első esetben az elől lévőnek kicsit túl kell mennie a határon h védekezzen, második esetben a hátul lévőnek olykor irreális kockázatot kell vállalnia h jobb helyen legyen.

    persze mindezek elkerülhetőek lennének ha mindenki szépen vonatozna és megelégedne a jelenlegi helyzetével, de akkor meg semmi értelme nincs versenyezni.