Hivatalos: Verstappen 2023-ig a Red Bullnál

Charles Leclerc után a fiatal generáció másik zászlóvivője, Max Verstappen is hamar bebiztosította hosszú távú jövőjét: további három évvel hosszabbított a Red Bull-lal!

További részletek hamarosan…Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. Zasalamel:
  Merész ez a 2023, ha 21-ben sem válik be a RB és más viszi a címeket kb verheti is fejét a falba Max. Persze ehhez az is kell, hogy Ham visszavonuljon 21 után. Bár lehet 37 évesen már csak legyőzik a fiatalok, remélem Hami tudja mikor kell abbahagyni.

  Ferrari kapcsán kissé felemásak az érzéseim, sztem vagy nagyot buknak vagy pedig nagyot nyernek ezzel az iránnyal. De inkább az előbbi, azért remélem Lec se pocsékolja el az éveit az olaszoknál.

  A Mercedest kell legyőzni, nem pedig Hamiltont, mondom ezt mindenféle rosszindulat nélkül.37 évesen semmi baja nem lesz még Hamiltonnak, nem fog lassulni.

 2. Csalódást keltő hír.Leclerc hosszabbítása logikus lépés,de abban reménykedtem,hogy a “nagyok” csak 21-re kötelezik el magukat és 22-re beindulhat a helyezkedés.Most már csak Hamilton “ferraris kalandvágyában” bízhatunk,aminek 1 százalék esélyt adok,különben minden marad a régiben.Vettelnek nem lesz már hely a Red bullnál,ha saját csapatot akar magának,akkor tényleg csak a McLaren jöhet szóba.Kár volt elszúrni az elmúlt 2 évet.

 3. Merész ez a 2023, ha 21-ben sem válik be a RB és más viszi a címeket kb verheti is fejét a falba Max. Persze ehhez az is kell, hogy Ham visszavonuljon 21 után. Bár lehet 37 évesen már csak legyőzik a fiatalok, remélem Hami tudja mikor kell abbahagyni.

  Ferrari kapcsán kissé felemásak az érzéseim, sztem vagy nagyot buknak vagy pedig nagyot nyernek ezzel az iránnyal. De inkább az előbbi, azért remélem Lec se pocsékolja el az éveit az olaszoknál.

 4. Paberto:
  Szerintem a Red Bull gozerovel dolgozik 2021-en, es Verstappennek tetszik amit latott. Szerintem a Red Bull is es a Ferrari is valahol elengedte mar 2020-at, mert 2021 a nagy esely hogy forditsanak. Bar a Ferrarinak a motor megvan es ha a tavalyi hianyossagokat potoljak, akkor versenyben lehetnek a bajnoksagert.

  +1

 5. Szerintem a Red Bull gozerovel dolgozik 2021-en, es Verstappennek tetszik amit latott. Szerintem a Red Bull is es a Ferrari is valahol elengedte mar 2020-at, mert 2021 a nagy esely hogy forditsanak. Bar a Ferrarinak a motor megvan es ha a tavalyi hianyossagokat potoljak, akkor versenyben lehetnek a bajnoksagert.

 6. vandr: Simán lehet. A sportban leginkább azért hosszabbítják a szerződéseket, hogy a delikvens ne ingyen menjen el. Fizet 40-50 milliót a Mercedes és/vagy Verstappen és már mehet is Ham helyére.

  F1ben nem jellemzo a kivasarlas. Foleg ennyit nem fognak fizetni egy szerzodes felbontasaert ha meg utana a bert is ki kell fizetni