Még nem győzte meg a Ferrari mérnökeit az új autó?

Hiába a sikeres töréstesztek, egy bennfentes szerint a Ferrari egyelőre nem teljesen azt kapja a 2020-as autójától, amit remélt.

Sebastian Vettel (Fotó: Ferrari)

Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

  1. Zasalamel: Vagy pedig tényleg szar, én erre nagyobb esélyt látok. 😀

    Remélem nem, mert unom már a Merci hengert, Toto meg Hamilton buzeráns nyilatkozatait, amikor elmondják egy 20-30 mp-vel megnyert futam után, hogy milyen szoros a verseny és amúgy is majdnem kiestek, illetve nem akarom, hogy a brit beállítsa vagy megdöntse MSC rekordját, szóval jó lenne, ha végre valaki összeszedné magát és lenyomná őket.

  2. Sidious:
    Akkor ez jó hír, mert tavaly az első adatok meg a téli tesztek után már a fél csapatnak felállt a többiek meg elélveztek az új autó miatt és ehhez képest a 3 győzelem elég kiábrándító volt úgy, hogy a Mercedes közbe 15x nyert. Idén hátha nem bízzák el magukat a semmitől és valami versenyképes konstrukcióval állnak elő.

    Vagy pedig tényleg szar, én erre nagyobb esélyt látok. 😀

  3. Akkor ez jó hír, mert tavaly az első adatok meg a téli tesztek után már a fél csapatnak felállt a többiek meg elélveztek az új autó miatt és ehhez képest a 3 győzelem elég kiábrándító volt úgy, hogy a Mercedes közbe 15x nyert. Idén hátha nem bízzák el magukat a semmitől és valami versenyképes konstrukcióval állnak elő.