Alonso: Egy normál autóban nem működne Hamilton módszere

Lewis Hamilton és Michael Schumacher is elsősorban a kiemelkedő autóinak köszönhetően vált az F1 két legsikeresebb bajnokává Fernando Alonso szerint, aki abban sem biztos, hogy volt csapattársa munkamódszere más csapattal is sikert eredményezne.

Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

  1. Igen, míg a Ferrarinak szüksége volt Schumacherre éjjel nappal ahhoz, hogy egyáltalán egy versenyképes autót faragjanak majd domináljanak vele , addig Hamiltonnak egy egyszerű tesztre sem kell elmennie, mert a Merci megold mindent ahhoz neki, hogy a legjobb autót vezethesse éveken át és begyűjthesse a trófeáit. Emellett a politika miatt sem kell persze aggódnia a britnek, betonbiztos az a 7. VB cím is neki, Bottast úgy is eltakarítják, ha esetleg megint feléledne.

    https://www.gphirek.hu/f1/20200108-f1-a-mercedes-nagyobb-kiraly-most-lewis-hamiltonnal-mint-korabban-a-ferrari-volt-michael-schumacher.html

  2. Ez a cikk most kivételesen nem arról szól, hogy Alonso szerint minden szar ami f1. Amit mond szerintem abban van valami, ha nem működne ennyire jól a kocsi Hamilton alatt és nem jönnének az eredmények, tuti nem néznék jó szemmel az élet stílusát a csapatban.