Perrel és autói lefoglalásával fenyegetik a Ferrarit

Harmadik szezonjában népszerűsít egy dohánygyártóhoz kapcsolódó kezdeményezést a Ferrari F1-es csapata, és egy jogi csoport most agresszív módon vetne véget ennek.

Fotó: XPB

Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. .cmr.:
  A bagózás egy szánalmas dolog, ideje lenne végre belátni az emberiségnek. Engem nyílt utcán is zavar, ha valaki x méterre rágyújt, mert simán érezni távolabb is, illetve a mocskos bagószagú pofát meg beverni kellene, mert gusztustalan, pláne nőnél. Szóval igen, semmi helye a dohány reklámnak sem itt, sem az élet más területén. Az alkohol is egy kicsit hasonló helyzet, de az másra nézve nem káros, aki meg abba döglik bele, az sorry, így járt, nem sajnálja őket senki.

  Tokeletesen igazad van. Utalok olyan ember mogott menni az utcan, aki cigizik. Vagy mikor a kocsimba beszall vki, aki akar fel oraval korabban cigizett. Abban remenykedem, mire a kolykok felnonek, nem lesz mar “meno” es kozuk sem lesz hozza.

 2. F1890: tőlem az alkoholreklámokat is beszüntethetik,különösképpen nem izgatna a dolog. csak azt mondom h ha már hoztak egy rendeletet akkor tartsák be. alkoholra még nincsen, lehet h később lesz. abban viszont igazad van h az alkohol családokat tehet tönkre. de ez is olyan h ha mértékkel iszol nincs baj, míg ha dohányzol 1-et, már azzal basztatod a másik környezetét

  Teljesen igaz, nem keverendo ossze az elkoholfogyasztas az alkoholizmussal.

 3. A bagózás egy szánalmas dolog, ideje lenne végre belátni az emberiségnek. Engem nyílt utcán is zavar, ha valaki x méterre rágyújt, mert simán érezni távolabb is, illetve a mocskos bagószagú pofát meg beverni kellene, mert gusztustalan, pláne nőnél. Szóval igen, semmi helye a dohány reklámnak sem itt, sem az élet más területén. Az alkohol is egy kicsit hasonló helyzet, de az másra nézve nem káros, aki meg abba döglik bele, az sorry, így járt, nem sajnálja őket senki.

 4. Sidious: Cukros üdítőkkel lehet, hogy nem, de pl az alkohol nem kevés családot tesz tönkre minden évben, ennek ellenére az rendben van, hogy a Mclarennél ott volt/van nem tudom meddig a Johnny Walker, a Williams 5 évig Martinizott, a sportágnak meg az egyik főtámogatója egy sörmárka. Szóval, ha már ez most a trend, akkor legyünk következetesek és ne csak 1 valamit tiltsunk, ami káros, hanem mindent. Illetve ez így amúgy is hülyeség, mert ez nem azt jelenti, hogy a 7-8 milliárd ember a földön többet nem bagózhat, hanem azt, hogy lekerül egy kib*szott matrica egy autóról, aminek vajnyi kevés köze van az egészhez. Mert aki eddig cigizett, az a Ferraritól függetlenül ugyanúgy megfogja venni, aki meg nem az meg nem ettől fog rászokni.

  tőlem az alkoholreklámokat is beszüntethetik,különösképpen nem izgatna a dolog. csak azt mondom h ha már hoztak egy rendeletet akkor tartsák be. alkoholra még nincsen, lehet h később lesz. abban viszont igazad van h az alkohol családokat tehet tönkre. de ez is olyan h ha mértékkel iszol nincs baj, míg ha dohányzol 1-et, már azzal basztatod a másik környezetét

 5. F1890:
  lehet egyedül vagyok a véleményemmel, de jól teszik. mert magunk között, mindenki tudja h ez az egész kampány egy nagy kamu és egy bújtatott reklám,hiába is próbálják embermentőnek beállítani a dolgot. úgyh ha már van egy ilyen rendelet, ne lehessen kijátszani mindenféle kampánnyal.

  a dobozos üditőket, cukros termékeket fölösleges idekeverni, mert azzal csak magadnak ártasz, nem pedig a környezetednek is.

  nekem pl herótom van attól h ha néha napján akarok inni egy kólát, akkor nem lehet már valódi cukros kólát inni, mert cukorpótlékot használnak -mert most éppen ez a divat – ami egyébként jóval károsabb mint a sima cukor. és ne legyünk álszentek, aki néha kólát iszik, az pont leszarja h mennyire egészséges vagy nem.mert egyáltalán nem az a termék. de lassan már a húsevőnek lenni is ciki 😀

  ja azt még hozzátenném, h tőlem nyugodtan reklámozhatnának mindent, cigit,alkoholt,űditőt,csokit,húst stb stbt. soha életembe nem cigiztem pedig mindig a szemem előtt volt a cigireklám 😀

  Cukros üdítőkkel lehet, hogy nem, de pl az alkohol nem kevés családot tesz tönkre minden évben, ennek ellenére az rendben van, hogy a Mclarennél ott volt/van nem tudom meddig a Johnny Walker, a Williams 5 évig Martinizott, a sportágnak meg az egyik főtámogatója egy sörmárka. Szóval, ha már ez most a trend, akkor legyünk következetesek és ne csak 1 valamit tiltsunk, ami káros, hanem mindent. Illetve ez így amúgy is hülyeség, mert ez nem azt jelenti, hogy a 7-8 milliárd ember a földön többet nem bagózhat, hanem azt, hogy lekerül egy kib*szott matrica egy autóról, aminek vajnyi kevés köze van az egészhez. Mert aki eddig cigizett, az a Ferraritól függetlenül ugyanúgy megfogja venni, aki meg nem az meg nem ettől fog rászokni.

 6. Ebben megint csak a penz van, de ha mar van egy rendelet, hogy ne reklamozd, akkor ne tedd. Es hiaba ez most elektromos cigi, vagy dohany, viszonylag hamar rajottek, hogy az e-cigi is ugyanolyan szar, mint a sima, par honapig e-cigizhettel kocsmaban, hazakban, repulon, munkahelyen, aztan mindenhol tiltjak ugyanugy, mint a dohanyt. Pont azert, amit F1890 is mondott, nem csak magadnak artasz vele.
  Amugy en sem cigiznek akkor sem, ha a McLaren csak dohanyreklammal lenne tele. Ahogy Huski csokit sem ittam meg soha, vagy Johnny Walkert 😀 Mivel, ha tamogatni szeretnem oket, akkor nem a szponzorok termekeit kell vasarolni, azzal a szponzorokat gazdagitom, amit nem biztos, hogy a csapatba tolnak vissza. Inkabb veszek par McLarenes polot 😀

 7. lehet egyedül vagyok a véleményemmel, de jól teszik. mert magunk között, mindenki tudja h ez az egész kampány egy nagy kamu és egy bújtatott reklám,hiába is próbálják embermentőnek beállítani a dolgot. úgyh ha már van egy ilyen rendelet, ne lehessen kijátszani mindenféle kampánnyal.

  a dobozos üditőket, cukros termékeket fölösleges idekeverni, mert azzal csak magadnak ártasz, nem pedig a környezetednek is.

  nekem pl herótom van attól h ha néha napján akarok inni egy kólát, akkor nem lehet már valódi cukros kólát inni, mert cukorpótlékot használnak -mert most éppen ez a divat – ami egyébként jóval károsabb mint a sima cukor. és ne legyünk álszentek, aki néha kólát iszik, az pont leszarja h mennyire egészséges vagy nem. mert egyáltalán nem az a termék. de lassan már a húsevőnek lenni is ciki 😀

  ja azt még hozzátenném, h tőlem nyugodtan reklámozhatnának mindent, cigit,alkoholt,űditőt,csokit,húst stb stbt. soha életembe nem cigiztem pedig mindig a szemem előtt volt a cigireklám 😀

 8. Vagy energiaitalt…
  Marhára káros egy cucc és mégis egy generációt simán befűztek már vele…

  Sidious:
  Ezek meg miért nem mennek a pi*ába? Kit érdekel, hogy mit jelent vagy mit jelképez az a matrica az autón? Szerintem normális ember nem kezd el azért dohányozni, mert látott egy dohány márkával kapcsolatos logót egy F1-es autón, aki meg igen az meg is érdemli. Plusz eléggé képmutató dolog ez, ha közben meg alkoholt, gyors kajákat, egyéb káros dolgokat lehet reklámozni.

 9. Ez a hiszti ami megy arra már nem lehet mit mondani, ha nekem van egy cégem ami tegyük fel elektromos és benzines motort is gyárt egyaránt, de valami oknál fogva betiltják a benzines motorok REKLÁMOZÁSÁT, attól én még reklámozhatom más termékem esetünkben az elektromos motort, ezt nem tiltja semmi, hiába van közöm a benzines motorhoz még akkor is ha az a fő profilja a cégnek, ennyi erővel egy alapvetően alkoholos italokkal foglalkozó cég tejterméket akar reklámozni, tiltsuk be azt is, mert alkohollal is foglalkoznak… Túl van búrjánzva már ez a liberál politika kicsit le kéne már valakinek nyisszantani a vadhajtásokat, persze még az autót és a gyárat is foglaljátok le, állíttassátok le egy matrica miatt… vicc !

 10. Ezek meg miért nem mennek a pi*ába? Kit érdekel, hogy mit jelent vagy mit jelképez az a matrica az autón? Szerintem normális ember nem kezd el azért dohányozni, mert látott egy dohány márkával kapcsolatos logót egy F1-es autón, aki meg igen az meg is érdemli. Plusz eléggé képmutató dolog ez, ha közben meg alkoholt, gyors kajákat, egyéb káros dolgokat lehet reklámozni.