Ezzel az autóval hajt a hetedikre a Mercedes és Hamilton!

Két legfőbb riválisa után a Mercedes is bemutatta 2020-as versenyautóját. Vajon folytatni tudják hat éve tartó egyeduralkodásukat a W11-essel?

A Mercedes W11-es (Fotó: Mercedes)

Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. Bance:
  RB16 vs W11
  https://pbs.twimg.com/media/EQuasxVXkAAQWDN.jpg

  Ha a két kép az eredeti méret alapján lett összemontírozva, akkor elég sok a különbség mutatkozik a Red Bull és a Mercedes között. Az első felfüggesztésük és a felfogatási pont is teljesen más. A Mercedes tengelytávja hosszabb, de az előző évben a Red Bull jóval rövidebb tengelytávú volt a Mercedesnél.A kasztni magassága is némi különbséget mutat, ha ezek a képek valóban pontosak. A Red Bull oldalsó elemei a visszapillantóval az élen tengernyi elemet tartalmaz. Az apróbb részletekről nincs kép, a padlólemez kialakítása és annak esetleges zugairól a hátsó traktusról nem is beszélve. Valójában a külső csak egy része egy F1-es verdának az egészéből.
  De nem lehetetlen, hogy ennek a két verdának a pilótái hozzák meg a várva várt küzdelmet a vb.-i címért.

 2. Zasalamel: Látom már-már divatt lett minden bemutató alá “második tesztren úgyis más autó lesz” kiírni. Tavaly a merci kényszerből hozott B autót, mert az első nem vált be, ettől még nem biztos h idén is erre fognak kényszerülni, 2019 éven kívül erre nem is került rá sor azt hiszem.

  a merci eleve két autóval tervezett a teszteken. 1 hét alatt nem raktak ők össze semmilyen új autót

 3. Paberto:
  Itt is jol be lett csomagolva az auto hatulja. Viszont 2019-bol kiindulva, nem lepne meg ha legkesobb a 2. tesztre egy teljesen mas autoval gurulna a palyara a csapat…

  Látom már-már divatt lett minden bemutató alá “második tesztren úgyis más autó lesz” kiírni. Tavaly a merci kényszerből hozott B autót, mert az első nem vált be, ettől még nem biztos h idén is erre fognak kényszerülni, 2019 éven kívül erre nem is került rá sor azt hiszem.