Vandoorne lett a Mercedes új tartalékversenyzője

A McLaren korábbi versenyzőjét, Stoffel Vandoorne-t nevezte meg 2020-as hivatalos tartalékversenyzőjének a Mercedes csapata.

Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. Sidious: A Ferka még mindig az egyetlen csapat, akik legalább minimális fenyegetést tudtak jelenteni a Merci vb címeire a hibrid érában. 17-ben meg 18-ban Vettel meg is nyerte volna, ha nincs Hamilton. A Red Bullnál persze az esetek többségében a motor jelentette a problémát, amit nem ők gyártottak, de az is hozzátartozik a játékhoz. Ezzel az erővel a Ferrari is védekezhetne azzal, hogy nekik meg csak egy jó kaszni kéne és ők nyernének.

  Értem én a villanymotort, de 2007 óta hat évig olyan csapat nyert, aki nem gyári alakulat, tehát ez szégyen. Még egy év végi összetettet sem tudom mikor nyertek utoljára. Értem én, hogy ők minden évben a tűz közelében vannak, de a nyomorult olaszosításnak meg is látszik az eredménye.

 2. .cmr.: Még akkor sem lenne esélye a ferkának amekkora bal***ok, stappen ledarálná őket. Remélem ez idén meg is fog valósulni.

  A Ferka még mindig az egyetlen csapat, akik legalább minimális fenyegetést tudtak jelenteni a Merci vb címeire a hibrid érában. 17-ben meg 18-ban Vettel meg is nyerte volna, ha nincs Hamilton. A Red Bullnál persze az esetek többségében a motor jelentette a problémát, amit nem ők gyártottak, de az is hozzátartozik a játékhoz. Ezzel az erővel a Ferrari is védekezhetne azzal, hogy nekik meg csak egy jó kaszni kéne és ők nyernének.

 3. Sidious: LOL nyilván az a Sutil, aki 2014 óta nem versenyzett sehol és már 37 éves jobb lenne, mint Vandoorne, akinek azért elég jó eredményei voltak az F1 előtt junior kategóriákban, jelenleg vezeti az FE pontversenyét és még csak 27 éves.

  Először Kartikejánt akartam írni, lehet itt hibáztam el.

 4. .cmr.: Egy Sutil még mindig jobb lenne…

  LOL nyilván az a Sutil, aki 2014 óta nem versenyzett sehol és már 37 éves jobb lenne, mint Vandoorne, akinek azért elég jó eredményei voltak az F1 előtt junior kategóriákban, jelenleg vezeti az FE pontversenyét és még csak 27 éves.

 5. .cmr.: Egy Sutil még mindig jobb lenne…

  Sutil mar sehol nincs, Vandoorne meg legalabb versenyez formaautoban es a mercedesz szineiben. Nem mellesleg eddig jol teljesit iden, vezeti a tabellat is, szoval edzesben van. Nem mintha jo versenyzonek tartanam, mert az F1-es szereplese boven atlag alatti volt, de ha mar a mercinek dolgozik es aktiv… Mint Ericsson az Alfanal.

 6. Sidious: Mert miért ne? 3. számú versenyzőnek általában nem többszörös világbajnokokat szoktak alkalmazni, arra meg bőven jó Vandoorne, hogy ha valamelyik versenyző lesérülne vagy megbetegedne akkor néhány futamra beüljön. Guttierrez jelenléte már inkább megkérdőjelezhető, mert ő valószínűleg a minimum elvárható szintet se hozná.

  Egy Sutil még mindig jobb lenne…

 7. .cmr.:
  De mééé??????

  Mert miért ne? 3. számú versenyzőnek általában nem többszörös világbajnokokat szoktak alkalmazni, arra meg bőven jó Vandoorne, hogy ha valamelyik versenyző lesérülne vagy megbetegedne akkor néhány futamra beüljön. Guttierrez jelenléte már inkább megkérdőjelezhető, mert ő valószínűleg a minimum elvárható szintet se hozná.