Vettel nem bujkál Leclerc elől, és „jelenleg” folytatást tervez

Sebastian Vettel nem látja akadályát annak, hogy visszavágjon Charles Leclerc-nek a múlt évi vereségért, és azt is előrebocsátotta, hogy „pillanatnyilag” a 2021-es folytatásra készül.

Sebastian Vettel (Fotó: XPB)

Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. Denis Hunter: kiragadott pillanatkepek alapjan eldonteni, ki mit erez… focistakrol is erdekes kepek szuletnek sokszor 😀
  sosem lehet tudni pl epp tusszenteni keszulsz es lefotoznak, aztan valaki azt hiszi betojtal 😀

  Nyilván egy pillanatképet lehet úgy csinálni, hogy a lehető legrosszabb kép készüljön az illetőről. 😀 Egyébként pont a pillanatnyi arckifejezések mimikát árulnak el sokat, itt most nem a szándékosan rossz színben feltüntető képekre gondolok, hanem egy szimpla videóban is észrevehetőek ezek a dolgok.

 2. kayassine: Annyira Leclerc-et várja mindenki, hogy már lassan Vettelnek szurkolok kettejük közül. Szép lenne ha fel tudna támadni. Egy jó kezdés sokat segítene ebben.

  Ahogy tavaly is én most is azt várom, hogy Leclerc kerül ki kettejük csatájából győztesként, viszont azt aláírom, hogy Vettel ezzel a Ferrarival okozhat meglepetést és nem fogja olcsón adni a bőrét, ha az elejétől klappol minden, egyébként én egyáltalán nem láttam még csak nyomát sem annak a tűznek mint Leclercnél, hogy újra összecsaphatnak.

 3. Nando: Igen valami ilyesmit láttam én is, hogy beletörődött már, elmondta a kötelező dolgokat amit mindenki hallani akar, de közben mintha teljes máshol lenne fejben.
  Egyébként nagy dolog lenne, tényleg ha innen odacsapna rögtön megfordulna ez az egész ami körülötte van.

  Annyira Leclerc-et várja mindenki, hogy már lassan Vettelnek szurkolok kettejük közül. Szép lenne ha fel tudna támadni. Egy jó kezdés sokat segítene ebben.

 4. Szerintem sok fog múlni azon, hogy hogyan kezdik az évet, lesz e esélyük a Mercedes ellen. Ha igen, akkor Vettel is visszatérhet a régi formájához, mert az mentálisan lökne rajta egyet, viszont ha idén is kapnak fél percet vagy 1 percet a futamokon vagy folyamatosan belefutnak technikai hibákba, akkor Vettel könnyen belemehet majd egy kétségbeesett csapatváltásba, mint Alonso és Ricciardo vagy ha az nem, akkor a visszavonulásba.

 5. Nando: Igen valami ilyesmit láttam én is, hogy beletörődött már, elmondta a kötelező dolgokat amit mindenki hallani akar, de közben mintha teljes máshol lenne fejben.
  Egyébként nagy dolog lenne, tényleg ha innen odacsapna rögtön megfordulna ez az egész ami körülötte van.

  ernike: Én is azt láttam rajta mintha teljesen idegenként állt volna ott. Elengedte ő már ezt a dolgot kérdés az, hogy csak a Ferrarit vagy az egész F1-et.
  Na de lehet csak a látszat, odapörköl és meglep mindenkit.

  Végül föltették neki az elkerülhetetlen kérdést: tervez-e folytatást az F1-ben és a Ferrarival a 2021-es szabályváltozások után? „Jelen állás szerint igen” – felelte. „Most nyilván előbb 2020-ra összpontosítok, hiszen még ez sem kezdődött el. Szerintem lesz még elég időnk erről beszélni és dönteni. De jelen pillanatban igennel felelnék.”

  egyértelmű h az f1-ben maradni szeretne, de átigazolna a mercihez vagy a rb-hoz. viszont ha nem lesz rá lehetősége akkor valszeg vagy marad a ferrarinal (gondolom idei évtől függ h mire megy leclerccel) vagy visszavonul. szóval szerintem itt inkább a ferraritól szabadulna úgy h egy győzelemre alkalmas gépre cserélné 21-től.

 6. ernike: Én is azt láttam rajta mintha teljesen idegenként állt volna ott. Elengedte ő már ezt a dolgot kérdés az, hogy csak a Ferrarit vagy az egész F1-et.
  Na de lehet csak a látszat, odapörköl és meglep mindenkit.

  Igen valami ilyesmit láttam én is, hogy beletörődött már, elmondta a kötelező dolgokat amit mindenki hallani akar, de közben mintha teljes máshol lenne fejben.
  Egyébként nagy dolog lenne, tényleg ha innen odacsapna rögtön megfordulna ez az egész ami körülötte van.

 7. Nando: Néztem a bemutató utáni interjúkat olyan szinten frusztráltnak tűnt Vettel, amikor a maradásról és a Leclercel való csatáról kérdezték, hogy még a riporterek is megjegyezték ezt, az arcára volt írva minden eléggé megviselték a Ferraris évek.

  HA jó az autó és vettel is jó formában van, akkor pár futam alatt szertefoszlik minden kétség, de ehhez tényleg mindennek klappolnia kell mostmár.

 8. Nando: Néztem a bemutató utáni interjúkat olyan szinten frusztráltnak tűnt Vettel, amikor a maradásról és a Leclercel való csatáról kérdezték, hogy még a riporterek is megjegyezték ezt, az arcára volt írva minden eléggé megviselték a Ferraris évek.

  Én is azt láttam rajta mintha teljesen idegenként állt volna ott. Elengedte ő már ezt a dolgot kérdés az, hogy csak a Ferrarit vagy az egész F1-et.
  Na de lehet csak a látszat, odapörköl és meglep mindenkit.

 9. ernike:
  Ha Leclerc elveri (amire én számítok), akkor szerintem az utolsó éve lesz. Szerintem 18-ban teljesen összetört és egy olyan versenyző aki ha nem a bajnoki címért megy akkor inkább otthon marad a családjával.

  Néztem a bemutató utáni interjúkat olyan szinten frusztráltnak tűnt Vettel, amikor a maradásról és a Leclercel való csatáról kérdezték, hogy még a riporterek is megjegyezték ezt, az arcára volt írva minden eléggé megviselték a Ferraris évek.