Lefújná az egész 2020-as F1-es idényt Ecclestone

Miközben a Forma–1 jelenlegi vezetői mindent megtesznek azért, hogy tisztességes bajnokságot tudjanak még futni, Bernie Ecclestone már bejelentette volna, hogy elmarad az egész idény.

Bernie Ecclestone (Fotó: XPB)

Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. F1890:
  engem 1 vmi érdekel csak. ha ez a vírus idén lecsappang, de jövőre újra kiújul akkor ugyanez lesz? eltelik 5 év de még megvan a vírus, ugyanezek a korlátozások lesznek, vagy akkor már bevállalják h “hulljon az idősebbje” alapon folytatódik az eddigi bevett életünk és úgy tekintünk rá mint egy másik vírusra. mert abból a szempontból is a történet nem fekete vagy fehér, hogy rendben vannak a korlátozások, de hány embert fog ez nyomorba taszítani?

  ezt majd a “nagyok” eldontik. Mikor mar eleget jatszottak az emberiséggel, odaadjak az ellenszert 😀

 2. engem 1 vmi érdekel csak. ha ez a vírus idén lecsappang, de jövőre újra kiújul akkor ugyanez lesz? eltelik 5 év de még megvan a vírus, ugyanezek a korlátozások lesznek, vagy akkor már bevállalják h “hulljon az idősebbje” alapon folytatódik az eddigi bevett életünk és úgy tekintünk rá mint egy másik vírusra. mert abból a szempontból is a történet nem fekete vagy fehér, hogy rendben vannak a korlátozások, de hány embert fog ez nyomorba taszítani?

 3. Denis Hunter:
  szerintem sem lesz mostanaban semmi. Talan Olaszorszagnal jobban jarnak a tobbi orszagokt (ebbe sem vagyok biztos), de meg ott is a hetek ota tarto karantenintezkedesektol fuggetlenul nem jutottak meg el a legrosszabbig (csupan a statisztikakat nezve) Spanyolorszagban is beindult elegge es a tobbi orszag meg csak a kezdeti stadiumban van, szoval meg tobb honap, mire odaernek, ahol Olaszorszag van, ahol meg mindig kilatastalan a helyzet egyelore. Persze lehet ugy elcsitul, ahogy jott, de a virus eltunesevel nem fog minden pikk pakk visszaallni a normal kerekvagasba. Kinaban ugye novemberben jott eloszor (allitolag). Na most tartanak ott, hogy kb 90%uk felepult. Bar en szkeptikusnak veszem az ottani statisztikakat, hihetetlennek tartom, hogy egy 1.5 milliardos orszagban “csupan” ennyi aldozat lenne.

  Plusz mivel világméretű, mindenhol egyszerre kellene megállnia a járványnak ami lehetetlen. Kínába is viszik vissza külföldről a vírust.
  Ennek nem egy hulláma lesz és ha lesz is vakcina, nem 1 hónap alatt oltanak be több milliárd embert.
  Ennyi idő alatt meg a gazdaság annyira romokban lesz hogy legkisebb problémánk az F1 lesz, vagy bármilyen sport.

 4. szerintem sem lesz mostanaban semmi. Talan Olaszorszagnal jobban jarnak a tobbi orszagokt (ebbe sem vagyok biztos), de meg ott is a hetek ota tarto karantenintezkedesektol fuggetlenul nem jutottak meg el a legrosszabbig (csupan a statisztikakat nezve) Spanyolorszagban is beindult elegge es a tobbi orszag meg csak a kezdeti stadiumban van, szoval meg tobb honap, mire odaernek, ahol Olaszorszag van, ahol meg mindig kilatastalan a helyzet egyelore. Persze lehet ugy elcsitul, ahogy jott, de a virus eltunesevel nem fog minden pikk pakk visszaallni a normal kerekvagasba. Kinaban ugye novemberben jott eloszor (allitolag). Na most tartanak ott, hogy kb 90%uk felepult. Bar en szkeptikusnak veszem az ottani statisztikakat, hihetetlennek tartom, hogy egy 1.5 milliardos orszagban “csupan” ennyi aldozat lenne.

  ernike:
  Nem hiszem hogy lesz idén verseny, de még jövőre sem biztos, hogy rendeződik a helyzet.