Sajtó: megvágná Vettel fizetését a Ferrari

Olasz sajtóértesülés szerint már megejtette a szerződéshosszabbítással kapcsolatos első találkozóját Sebastian Vettel és a Ferrari, ám Mattia Binotto ajánlata aligha nyerte el a német tetszését…

Mattia Binotto és Sebastian Vettel (Fotó: XPB)

Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. Hacsak nem tudja a Merciből kitúrni Bottast, akkor valószínűleg így is ez a legjobb ajánlat. RB-ba ha visszamenne, akkor megkapná Verstappent, aki mostanra már nagyon összeszokott a csapattal és az autóval és ott se adnának neki több pénzt. A középcsapatokkal meg legalább még 1 évig nem lehet majd a 7.-nél jobb pozícióban bízni, hacsak az eső vagy sorozatos kiesések az élmenőknél nem szólnak közbe, ráadásul most ott a Mclaren, ami a középmezőnyből a legvonzóbb opció lehetett esélyes, hogy gyengülni fog jövőre, amikor egy Renault motorhoz tervezett autót kell majd átalakítsanak, hogy működjön a Mercedes motorral.

 2. Denis Hunter: RB es Renault sztem max annyit fizetne neki, mint Maxnak, Ricsinek. Az is kb a fele a mostani penzenek. McLaren sem pengetne ki 40 korul, ha van ket jo versenyzojuk. Alonso miatt is mindenki rinyalt, hogy 30at kap es miert nem az autora koltik. Balgasag lenne ugyanazt a hibat elkovetni. Lec meg 10et sem kap, szoval annyira nem lehet rossz a Ferrari ajanlata sem, hogy a penzen kellene gondolkodnia.

  ricsi a 3. legjobban fizetett ember a mezőnyben 30 millával. a mclaren is anno ricsinek állítólag igen csak erős ajánlatot tett oda pénzügyileg. a rb tuti h nem fizetne sokat, mert ott van verstappen nekik. szóval ha már alacsony fizu között kell választani, én átmennék a rb-ba. mondjuk az a szopóka h most ugye nincs futam, nem tudja vettel mennyire szar a ferrari 😀 mondjuk az lesz vicces ha arról beszélnek h átnyúlik a 21-es évbe a szezon. akkor h kötik a szerződést? xd mert aki pl csapatot vált, annak ez szívás lesz abból a szempontból h utolsó futamokon ténylegesen nem fognak vele foglalkozni

 3. F1890: alacsony fizuért nem csak a ferrariba tudna menni hanem a rb-ba biztosan. a merci meg mivel német csapat, egy német pilóta mindig vonzó nekik. főleg ha toto elmegy, akkor hamilton politikai hátszele is csökken.

  ha meg nagy lóvét akar keresni, akkor a rönó mclaren tárt karokkal fogadja sztem

  RB es Renault sztem max annyit fizetne neki, mint Maxnak, Ricsinek. Az is kb a fele a mostani penzenek. McLaren sem pengetne ki 40 korul, ha van ket jo versenyzojuk. Alonso miatt is mindenki rinyalt, hogy 30at kap es miert nem az autora koltik. Balgasag lenne ugyanazt a hibat elkovetni. Lec meg 10et sem kap, szoval annyira nem lehet rossz a Ferrari ajanlata sem, hogy a penzen kellene gondolkodnia.

 4. F1890: alacsony fizuért nem csak a ferrariba tudna menni hanem a rb-ba biztosan. a merci meg mivel német csapat, egy német pilóta mindig vonzó nekik. főleg ha toto elmegy, akkor hamilton politikai hátszele is csökken.

  ha meg nagy lóvét akar keresni, akkor a rönó mclaren tárt karokkal fogadja sztem

  Norris – Vettel csere? Ha tényleg átülne egy rönó/mekibe akkor Vettel karrierjének is annyi

 5. Grabowsky78:
  Az lett volna a furcsa, ha nem akarnák csökkenteni a fizuját. Nincs jó alku pozícióban, az elmúlt 2 éve közel sem sikerült jól, ráadásul már inkább a karriere vége felé jár! Ez az egy év hosszabbítás nekem nem arról árulkodik, hogy Vettel 2022-ben is Ferrari pilóta lesz. El kell dönteni, hogy kevesebb lóvé top autó, vagy több lóvé és elengedi a 5. vb címet (nem mintha a Ferrarival ez olyan biztos lenne). Én bírom Vettelt, szerintem ő egy nagyon ügyes pilóta és szimpatikus figura, de szeretném Ricciardot pirosban látni 1x és ahhoz neki kell mennie nem Leclercnek.

  Én Norrist szeretném! >:O

 6. Zasalamel: És hova menne, mercibe esélytelen, RB-ba még jobban ellesz nyomva Max mellett tized annyi fizuért, a többi csapat meg rosszabb opció. Vettel helyében vagy szériát váltanék vagy maradok a ferrarinál, csak ez a két lehetőség maradt.

  alacsony fizuért nem csak a ferrariba tudna menni hanem a rb-ba biztosan. a merci meg mivel német csapat, egy német pilóta mindig vonzó nekik. főleg ha toto elmegy, akkor hamilton politikai hátszele is csökken.

  ha meg nagy lóvét akar keresni, akkor a rönó mclaren tárt karokkal fogadja sztem

 7. Az lett volna a furcsa, ha nem akarnák csökkenteni a fizuját. Nincs jó alku pozícióban, az elmúlt 2 éve közel sem sikerült jól, ráadásul már inkább a karriere vége felé jár! Ez az egy év hosszabbítás nekem nem arról árulkodik, hogy Vettel 2022-ben is Ferrari pilóta lesz. El kell dönteni, hogy kevesebb lóvé top autó, vagy több lóvé és elengedi a 5. vb címet (nem mintha a Ferrarival ez olyan biztos lenne). Én bírom Vettelt, szerintem ő egy nagyon ügyes pilóta és szimpatikus figura, de szeretném Ricciardot pirosban látni 1x és ahhoz neki kell mennie nem Leclercnek.

 8. F1890:
  egyértelmű h a ferrari van alkupozícióban, mert leclerccel van egy hosszútávú szerződésük, így jogos h kevesebb fizetést kínálnak neki. de vettel azt mondta h az elért eredményeket is meg kell fizetni, így nem gondolnám h maradni fog pont emiatt. ha egyszer csökkentik a fizetésed, onnatól már nincs visszaút. el kell dönteni, hogy mi a fontosabb a pénz + megbecsülés vagy az eredmények. ha első kettő akkor váltani fog, ha az utóbbi akkor maradni fog.

  És hova menne, mercibe esélytelen, RB-ba még jobban ellesz nyomva Max mellett tized annyi fizuért, a többi csapat meg rosszabb opció. Vettel helyében vagy szériát váltanék vagy maradok a ferrarinál, csak ez a két lehetőség maradt.

 9. egyértelmű h a ferrari van alkupozícióban, mert leclerccel van egy hosszútávú szerződésük, így jogos h kevesebb fizetést kínálnak neki. de vettel azt mondta h az elért eredményeket is meg kell fizetni, így nem gondolnám h maradni fog pont emiatt. ha egyszer csökkentik a fizetésed, onnatól már nincs visszaút. el kell dönteni, hogy mi a fontosabb a pénz + megbecsülés vagy az eredmények. ha első kettő akkor váltani fog, ha az utóbbi akkor maradni fog.