„Vírustáborban” fertőzte volna versenyzőit a Red Bull tanácsadója

Nem versenyzői védelmére, hanem koronavírussal való megfertőzésükre és immunissá tételükre szervezett volna „edzőtábort” a Red Bull-osoknak Helmut Marko…

Helmut Marko (Fotó: XPB)

Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. Sidious: Ebbe inkább ne is gondoljunk bele, meg valószínűleg ők legyőzték volna, mert fiatalok, fittek és egészségesen kajálnak, de semmi értelme nem lett volna, ha nem lesznek tőle immunisak. Így csak felesleges kockázat vállalás, mégha csak minimális is az a kockázat.

  Spanyolban meghalt egy huszoneves, akirol csak a halala utan derult ki, hogy leukemias volt. Sosem lehet tudni, voltak mar fitt sportolok, kik a palyan estek ossze holtan.

 2. Denis Hunter: Kivancsi vagyok akkor mit csinalt volna az idiota, ha valamelyik belehal?

  Ebbe inkább ne is gondoljunk bele, meg valószínűleg ők legyőzték volna, mert fiatalok, fittek és egészségesen kajálnak, de semmi értelme nem lett volna, ha nem lesznek tőle immunisak. Így csak felesleges kockázat vállalás, mégha csak minimális is az a kockázat.

 3. Judas:
  Az ötletet persze én sem támogatnám de van végre egy tökös ember aki nem fosta le a bokáját ettől a vírustól. Ezek szerint ketten már vagyunk.

  Hát nem tudom. Ebből a cikkből nekem inkább tűnik olyannak, mint akinek nincs ki mind a 4 kereke (ahogy szokták mondani)