Hivatalos: Daniel Ricciardo a McLarennél folytatja jövőre

Carlos Sainz távozásával változik a McLaren 2021-es felállása: a csapat megerősítette Daniel Ricciardo jövő évi érkezését!

További részletek hamarosan…Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. Zasalamel: Ezt nem pont a Renault szakember nyilatkozta? 😀 De egyébként asszem láttam olyan pillanatot, amikor Ricciardo full nyitott DRS-sel se tudott elmenni egy alfa mellett. Nyilván nincs már nagy különbség motorok között, mint a 2014-15-ös években, de különbség még mindig van, a meki se véletlen váltott merci motorra.

  Hondától és Mercitől is nyilatkoztak hasonlót, a Renault volt az egyetlen aki az Amusnak ezt Gps adatokra hivatkozva alá is támasztott, hogy mik az erőviszonyok.
  Különbség van, de már közel sem 50-100 lóerőkről van szó, mondjuk a Merci az új motorjával lehet húzott egy nagyot és így abszolút megértem miért váltott a Mclaren, ettől függetlenül a Honda és Renault is találhat még valamit a Ferrari meg egyértelműen visszafejlődött szerintem, amiért rajta kapták az okosságon.

 2. Nando: Mondjuk a motor témával pont most érvelni mikor a Ferrarit vissza fojtották és tavaly is már egyértelműen több helyről is jött a megerősítés, hogy nincs már számottevően nagy különbség a motorok között az eléggé kapufa, a Renaultnál sokkal inkább kérdéses az autó fejlesztése, mintsem a motor.

  Ezt nem pont a Renault szakember nyilatkozta? 😀 De egyébként asszem láttam olyan pillanatot, amikor Ricciardo full nyitott DRS-sel se tudott elmenni egy alfa mellett. Nyilván nincs már nagy különbség motorok között, mint a 2014-15-ös években, de különbség még mindig van, a meki se véletlen váltott merci motorra.

 3. Zasalamel:

  Alonso feleslegesen menne a Renaultba, évekig baszogatta a hondát a nyilvánosság előtt, hogy így szar, úgy szar a motor. Renault-nál sem lesz másképp.

  Mondjuk a motor témával pont most érvelni mikor a Ferrarit vissza fojtották és tavaly is már egyértelműen több helyről is jött a megerősítés, hogy nincs már számottevően nagy különbség a motorok között az eléggé kapufa, a Renaultnál sokkal inkább kérdéses az autó fejlesztése, mintsem a motor.

 4. Sztem ez jó döntés volt Ricci és a meki részéről is, nagyon jó csapatot fognak alkotni úgy érzem.

  Alonso feleslegesen menne a Renaultba, évekig baszogatta a hondát a nyilvánosság előtt, hogy így szar, úgy szar a motor. Renault-nál sem lesz másképp.