Radikális szabályozással egyenlíti ki az erőviszonyokat az F1

Drasztikus lépésekkel reagált a Forma–1 a koronavírus okozta válsághelyzetre. A csapatok a költségvetési plafon mellett az esélyeket kiegyenlítő aerodinamikai szabályokat is jóváhagytak.

Mattia Binotto és Christian Horner (Fotó: XPB)

Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

  1. Helyes, itt az ideje kiegyenlíteni az erőviszonyokat, ha máshogy nem megy, akkor mesterségesen. A napokban néztem vissza a 12-es Valenciai futamot, miután fölkerült az F1 youtube csatornájára és kiábrándító volt látni, hogy mennyire kiszámítható lett az F1 a 8 évvel ezelőtti erőviszonyokhoz képest.

  2. F1890:
    Ezt mondom mar par eve. Mondjuk en teljes 1-2 heti leallastjavasolnek olyan dominancia eseten ahol most tart a sportag. Nem csak aero teruletre koncentralnek

    Nem rossz az irány, így talán nem tarthatnak örökké az évek óta látott bebetonozott erőviszonyok, az én f1es rajongásom tuti, hogy nem fog túlélni még egy ilyen domináns csapatot (és nagyon remélem, hogy ezzel milliók vannak még így a világban)! Viszont ez a szabály már eléggé hasonlít egy bop-hoz, de ha ez korrektül lesz “használva” akkor még jó is lehet.