Így segítették dühös bátyja milliói a Williamshez Ralf Schumachert

Miközben volt csapata egy másik német versenyzővel az 1999-es F1-es szezon egyik főszereplője lett, Ralf Schumacher egy gyengélkedő Williamsért hagyta hátra a futamokat nyerő sárga autót. És ebben feldúlt bátyjának, Michael Schumachernek is volt némi szerepe.

Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. F1890: personal computer 😀 de viccet félretéve politikailag korrektet jelent angolul PC. vagyis h a véleményeddel megakarsz felelni mindenkinek, ezáltal nincs is őszinte véleményed, hanem azt mondod amit a társadalom elvár.

  erdekes, angol mivolta ellenere meg nem talalkoztam vele, pedig aktivan megy a george floyd tema itt is.
  Koszi

 2. Denis Hunter: most biztos mindenki hulyenek nez majd, de mi az a PC? mert eleg nepszeru lett ugy velem. Latom, hogy mire utal, de nem igazan tudom hova rakni. Valami magyarszleng? Vagy ez vette at a PR helyet?

  personal computer 😀 de viccet félretéve politikailag korrektet jelent angolul PC. vagyis h a véleményeddel megakarsz felelni mindenkinek, ezáltal nincs is őszinte véleményed, hanem azt mondod amit a társadalom elvár.

 3. Daveko: Igen a legtöbb oldal már lehozta, Ecclestone mondott egy őszinte véleményt, amire Hamilton rasszista ellenes siránkozásba kezdett az instán, legalábbis én így látom.
  Mindenesetre örülök, h legalább valaki még mert őszinte gondolatokat közvetíteni a pc helyett

  most biztos mindenki hulyenek nez majd, de mi az a PC? mert eleg nepszeru lett ugy velem. Latom, hogy mire utal, de nem igazan tudom hova rakni. Valami magyar szleng? Vagy ez vette at a PR helyet?

 4. Denis Hunter: az majd valami jovobeli hir lesz, mashol olvastad?

  Igen a legtöbb oldal már lehozta, Ecclestone mondott egy őszinte véleményt, amire Hamilton rasszista ellenes siránkozásba kezdett az instán, legalábbis én így látom.
  Mindenesetre örülök, h legalább valaki még mert őszinte gondolatokat közvetíteni a pc helyett