Megkapta a 150 millió fontos kölcsönt a McLaren

A McLaren megkapta a 150 millió fontos kölcsönt a bahreini nemzeti banktól (NBB), ezzel pedig valamelyest enyhültek az istálló pénzügyi nehézségei, melyek a Forma–1-es szerepvállalásra is hatással lehettek volna.

Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. roberto23: Plusz azt a tavalyi mercit nem tudom mennyire lehetne meg fejleszteni. Ha esetleg szezon elejen vmekkora hatranyban is lenne a meki a szezon végére simán le tudjak dolgozni.

  Szerintem Merci b csapat. Merci is a tavalyira épített, innentől teszt csapatnak is jók lesznek…
  De a Fekete Merci után úgy kezdem érezni hogy 17 év rajongás után elengedem az egészet. Szar nettó politika az egész. Az rp is…

 2. Szarvasember: Nyilván. Én arra gondoltam hogy ha a “tavalyi” Mercivel verve vannak akkor gondold el mekkora a merci előnye. Mondjuk sztem nincs para. Renault nem tűnt acélosnak, másik oldalt ég van egy Stroll nevű sztárpilóta. Meki meg nekem elég innovativnak tűnt. Persze attól még szar is lehet.

  Plusz azt a tavalyi mercit nem tudom mennyire lehetne meg fejleszteni. Ha esetleg szezon elejen vmekkora hatranyban is lenne a meki a szezon végére simán le tudjak dolgozni.

 3. Denis Hunter: miert is? Ha az alfa, vagy a haas megkapna a tavalyi ferrarit, valszeg ok is elorebb lennenek.

  Nyilván. Én arra gondoltam hogy ha a “tavalyi” Mercivel verve vannak akkor gondold el mekkora a merci előnye. Mondjuk sztem nincs para. Renault nem tűnt acélosnak, másik oldalt ég van egy Stroll nevű sztárpilóta. Meki meg nekem elég innovativnak tűnt. Persze attól még szar is lehet.

 4. Denis Hunter:
  Remelem nem tul keso, hogy minden keszen alljon a 7vegere. Jo lenne, ha folytatni tudnak a remek format, amit hoztak tavaly, meg akkor is, ha ez akar poziciovesztessel is jar, amennyiben RP es Renault a fejukre no. Ok ne legyenek rosszabbak, ha az ellenfel jobb lesz, el lesznek ismerve.
  Go McLaren

  Hát ha az RP verni fogja őket, az nagy fricska az F1-re nézve.

 5. Remelem nem tul keso, hogy minden keszen alljon a 7vegere. Jo lenne, ha folytatni tudnak a remek format, amit hoztak tavaly, meg akkor is, ha ez akar poziciovesztessel is jar, amennyiben RP es Renault a fejukre no. Ok ne legyenek rosszabbak, ha az ellenfel jobb lesz, el lesznek ismerve.
  Go McLaren