Alonso és a Renault: „Mintha Messi a Granadába igazolna”

Nem az lenne, amire vágyik, de legalább újra a Forma–1-ben lenne – barátja már csak emiatt is javasolja a Renault ülését Fernando Alonsónak.

Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. Tapani: 6 éve sem sikerült élcsapathoz igazolnia.
  A személyisége meg pont hogy nem vonzó, senki sem akar egy szarkavarót.

  6 éve maradhatott a Ferrarinál és igazolhatott a Mclarenhez meg a Williamshez, ugye akkor ez a két csapat volt az, ami úgy nézett ki, hogy elérhet valamit a jövőben, ha a Ferrarit nem akarja, mert Mclaren Hondától mindenki sikereket várt volna, mint a 80-as években, a Williams meg 2003 óta nem futott olyan jó szezont, mint akkor. Alonso peches volt neki nem jött be a váltás. Ha belegondolsz Hamilton ugyanilyen kockázatot vállalt, amikor annó aláírt a Mercedeshez és neki meg baromi sokat hozott a konyhára, +5 vb cím meg jóval többet is keres, mint a Mclarennél. Abban az időben ő ugyanúgy nem kellett a Ferrarinak és a Red Bullnak, állítólag az utóbbihoz akart igazolni, amivel még Berniet is b*szogatta, hogy valahogy intézzen neki ott egy ülést. Alonso meg lehet, hogy sz*rkavaró, de még mindig sok embert tud megmozgatni. Ocon és Bottas miatt pl meg még a Franciák és a Finnek se rajonganak túlzottan.

 2. Sidious: Főképp azért, mert Messi 33 éves, Alonso meg 39 lesz egy hónap múlva. 6 évvel ezelőtt Alonsonak is sokkal több opciója volt. A Renault meg gondolhatod, hogy örülne neki, ha letudják szerződtetni, mert Ocon még ha le is nyom egy erősebb évet, akkor is az ő személyisége kb olyan izgalmas, mintha azt néznénk, ahogy egy festmény megszárad, így teljesen érdektelenné válna a csapat, mellé meg kik jöhetnek, ha nem Alonso? Bottas, akivel ugyanez a probléma plusz valószínűleg még most is lassabb, kevésbé agresszív, mint Alonso így közel 40 évesen vagy valamelyik újonc. Esetleg visszahozhatják Hülkenberget, amivel saját magukat is megalázzák, mondjuk Abitebullshithez pont az illene. Ennek a szerződésnek inkább Alonso szempontjából nem lenne értelme, mert csak szerezne magának újabb 2-3 frusztráló évet, ahol kitépi a maradék haját is.

  6 éve sem sikerült élcsapathoz igazolnia.
  A személyisége meg pont hogy nem vonzó, senki sem akar egy szarkavarót.

 3. Tapani:
  Nem jó a hasonlat. Messit tárt karokkal fogadná bármelyik élklub, míg Alonso egyik élcsapatnak sem kell, de szerintem még valójában a Renault-nak sem.

  Főképp azért, mert Messi 33 éves, Alonso meg 39 lesz egy hónap múlva. 6 évvel ezelőtt Alonsonak is sokkal több opciója volt. A Renault meg gondolhatod, hogy örülne neki, ha letudják szerződtetni, mert Ocon még ha le is nyom egy erősebb évet, akkor is az ő személyisége kb olyan izgalmas, mintha azt néznénk, ahogy egy festmény megszárad, így teljesen érdektelenné válna a csapat, mellé meg kik jöhetnek, ha nem Alonso? Bottas, akivel ugyanez a probléma plusz valószínűleg még most is lassabb, kevésbé agresszív, mint Alonso így közel 40 évesen vagy valamelyik újonc. Esetleg visszahozhatják Hülkenberget, amivel saját magukat is megalázzák, mondjuk Abitebullshithez pont az illene. Ennek a szerződésnek inkább Alonso szempontjából nem lenne értelme, mert csak szerezne magának újabb 2-3 frusztráló évet, ahol kitépi a maradék haját is.