Marko: Leclerc-rel jött a politika – azt meg Vettel nem szereti

Nem Charles Leclerc tehetsége, hanem a vele érkező átpolitizált viszonyok miatt ábrándulhatott ki Sebastian Vettel a Ferrariból Helmut Marko szerint. Vajon a Red Bullnál 2022-ben sem lesz esélye a németnek?

Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. guide:
  Sebnek jól kellene teljesítenie az idén,ami cseppet sem lesz könnyű.Eleve rövid az év,az autó nem túl biztató,a csapata már Leclerc mögött áll 100 százalékig.Plusz a sajtó és a szurkolók árgus szemekkel figyelik,mibe köthetnek bele.Ha elnézem a teszten készült fotókat,nem egy erőtől duzzadó,elszánt pilótát látok sajnos.
  Azért hajrá Seb!Talán történik valami jó is és lesz még okunk az örömre!Nincs vége az utolsó kockás zászlóig!

  Mattia S🅱️inotto says Ferrari won’t have any updates on the car in Austria, and will run in the spec it ended Barcelona testing. That’s because the team has recalibrated its whole programme after not seeing the expected results in testing. Aims for upgrades in Hungary #F1

  Ha így van akkor sokat nem várhat se Vettel, se Leclerc. Mert így kb 99%, hogy kuka mindkét verseny Ausztriában, mert közben a Mercedes már egy nagyobb frissítéssel jön, a Red Bull meg már azokat az elemeket pakolja fel, amiket az eredeti szezonban Barcelonára terveztek volna, plusz a Honda egy kiskaput kihasználva már most elkészült az idei motor második verziójával és azt fogják használni.

 2. Sebnek jól kellene teljesítenie az idén,ami cseppet sem lesz könnyű.Eleve rövid az év,az autó nem túl biztató,a csapata már Leclerc mögött áll 100 százalékig.Plusz a sajtó és a szurkolók árgus szemekkel figyelik,mibe köthetnek bele.Ha elnézem a teszten készült fotókat,nem egy erőtől duzzadó,elszánt pilótát látok sajnos.
  Azért hajrá Seb!Talán történik valami jó is és lesz még okunk az örömre!Nincs vége az utolsó kockás zászlóig!