Tartalékos F1-hadosztály: ők jelentik a védőhálót a járvány idején

A sajátos járványhelyzet miatt a megszokottnál talán nagyobb figyelem irányul az F1-es csapatok tartalékosaira. A Red Bull és a Renault is döntött már arról, kit ültet autóba, ha valamelyik versenyzőjük kidől.

Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. F1890:
  én továbbra sem értem a rinyát. egy űrhajó technológiáju sportágban egy ilyen vírus ekkora galibát okozzon. oké egy versenyző elkapná, és? h adná már át a többinek ha mindenki kesztyűt és maszkot, bukósisakot visel? simán indulhatna az is aki vírusos, hiszen “csak” cseppfertőződéssel terjed. pilóta kamionjában van egyedül, rajt előtt felöltözik beszáll kocsiba utána meg kiszáll hazamegy. az égadta világon pont a versenyző nem tudná átadni senkinek se a vírust, hiszen tudnák burokban kezelni őket

  Sztem a mostani Djoko féle balkáni versenyen történtek miatt még inkább be van röccsintve mindenki.

 2. F1890: monjduk akkor kiv leszek mi lesz ha 12-en kapták el a vírust egyazon héten 😀

  Az attól függ, hogy 12 versenyző vagy 12 szerelő/mérnök kapja el vagy vegyesen. Ha 12 versenyzőt érintene, akkor elég sanszos, hogy törölnék vagy halasztanák a futamot, ha nem akkor szerelőket lehet pótolni, mérnököket meg home officeba rakni és az jelentősen nem befolyásolná a bajnokságot.

 3. én továbbra sem értem a rinyát. egy űrhajó technológiáju sportágban egy ilyen vírus ekkora galibát okozzon. oké egy versenyző elkapná, és? h adná már át a többinek ha mindenki kesztyűt és maszkot, bukósisakot visel? simán indulhatna az is aki vírusos, hiszen “csak” cseppfertőződéssel terjed. pilóta kamionjában van egyedül, rajt előtt felöltözik beszáll kocsiba utána meg kiszáll hazamegy. az égadta világon pont a versenyző nem tudná átadni senkinek se a vírust, hiszen tudnák burokban kezelni őket

 4. Tapani: Megmondták, hogy pozitív teszt után sem törlik a versenyeket, mit nem lehet ezen érteni? Ha valaki elkapja az olyan, mintha pl eltörné a lábát biciklizés közben. Megesik.

  Valoban megmondtak, hogy nem lesznek torolve a futamok akkor sem, ha valaki megbetegszik, de azert a labad nem torik el, ha a melletted ulo laba torott 😀

 5. Szarvasember: Sztem kuka ez a szezon. Csapatonként cc 60-100 ember tuti van. Elég nehezen tudom elképzelni h nem lesznek pozitív tesztek. De ne úgy legyen.

  Én se tudom elképzelni, hogy ne legyen, de ha lesz is szerintem a legjobb megoldás az lenne, ha csak az a csapattag vonul el karanténba 2 hétre, aki tényleg pozitív tesztet produkál a második mintavételnél is, a többi csapattagot utána akikkel bizonyítottan érintkezett 2 naponta tesztelném a lappangási idő alatt és kb ennyi amit tenni lehetne annak érdekében, hogy ne egy egész csapat szívjon és maradjon ki egy-egy versenyből .

 6. Szarvasember: Sztem kuka ez a szezon. Csapatonként cc 60-100 ember tuti van. Elég nehezen tudom elképzelni h nem lesznek pozitív tesztek. De ne úgy legyen.

  Megmondták, hogy pozitív teszt után sem törlik a versenyeket, mit nem lehet ezen érteni? Ha valaki elkapja az olyan, mintha pl eltörné a lábát biciklizés közben. Megesik.

 7. Szarvasember: Nem szeretném hogy Vettelel ki legyen cseszve. Azt szeretném hogy harcoljon keményen egész évben. Plusz nem szeretném hogy egy Giovinazi vagy ki beüljön a Ferrariba, vagy Sainzot kivásárolják a Mekiből. Amilyen kakiban van a Meki akár ez is megeshet. Lehet csak én látok rémeket, de sztem a Ferrari nagyon azon van h idő előtt kitegye Vettelt.

  Én meg senkit nem szeretnék, ha kidőlne a vírus miatt, vagy menjen minden a normál kerékvágásban vagy hagyjuk az egészet a francba.

 8. Denis Hunter: Most azert, mert ferrari szurkolo vagy? Mert Vettel alapbol elzarkozott tipus, el tudom kepzelni, hogy ki sem jott a hazbol 3 honapig. Nem hinnem, hogy “veszelyeztetett” lenne ilyen szempontbol. Mint pl Hamilton, aki ezrekkel karoltve vonult az utcakon.

  Nem szeretném hogy Vettelel ki legyen cseszve. Azt szeretném hogy harcoljon keményen egész évben. Plusz nem szeretném hogy egy Giovinazi vagy ki beüljön a Ferrariba, vagy Sainzot kivásárolják a Mekiből. Amilyen kakiban van a Meki akár ez is megeshet. Lehet csak én látok rémeket, de sztem a Ferrari nagyon azon van h idő előtt kitegye Vettelt.

 9. Denis Hunter: Most azert, mert ferrari szurkolo vagy? Mert Vettel alapbol elzarkozott tipus, el tudom kepzelni, hogy ki sem jott a hazbol 3 honapig. Nem hinnem, hogy “veszelyeztetett” lenne ilyen szempontbol. Mint pl Hamilton, aki ezrekkel karoltve vonult az utcakon.

  Lehet,hogy Hami 5 percig volt a tüntetésen,olyan emberekkel körülvéve,akiknek negatív lett a tesztje.:DD

 10. Szarvasember:
  Amúgy remélem nem lesznek pozitív tesztek. Különösen Vettelért aggódom kicsit.

  Most azert, mert ferrari szurkolo vagy? Mert Vettel alapbol elzarkozott tipus, el tudom kepzelni, hogy ki sem jott a hazbol 3 honapig. Nem hinnem, hogy “veszelyeztetett” lenne ilyen szempontbol. Mint pl Hamilton, aki ezrekkel karoltve vonult az utcakon.