Hamilton: Ez volt a legnehezebb fordításom!

Teljes újraindításra volt szüksége Lewis Hamiltonnak fejben a Brit Nagydíj időmérőjén bemutatott megpördülése után. Állítja, nem fordított még ekkorát.

Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. Valahogy fel kell hypeolni még mindig önmagát, mert a fanatikusokon kívül a kutyát nem izgatja már, hogy Hamilton mennyire teszi oda magát egy ilyen csapattárs mellett és egy ilyen vassal, ami több mint 1 másodperccel jár a többiek előtt.

 2. Tényleg ennyien toljátok ezzel a hulladék arcade F1 zsugával? Elhiszem hogy F1 autókkal akartok menni, de annyira irreálisan rossz a fizikája, hogy nem értem h lett belőle hivatalosan is boostolt esport.
  Én Asettoval tolom néha, az talány az aranyközép út, nem irreális a fizika, de nem is olyan nehéz hogy ne lehessen élvezni. Illetve az ára is barátságos, főleg az iRacignhez képes, ami lehet hogy top szint, de rengetegbe kerül.

 3. F1890: miért játszotok ilyen szarral? én f1 challenggel tolom még mindig 120%-on 😛

  Az F1 Challenge felett azért már kicsit eljárt az idő, de nekem is jó emlékeim vannak arról, mert az volt az első F1-es játékom, vagyis pontosan nem is az, hanem még az F1 2002, de gyakorlatilag a két játék ugyanaz, csak a challengebe beletették az összes szezont 99-02-ig. A mostani részek az F1-es sorozatban, amúgy már elég jók, persze nem szimulátor egyik se, de az F1 challange se volt az, illetve arra vannak jó alternatívák, ha az ember komoly fizikát akar. Ha a single playert és a karrier módot nézzük, akkor viszont jelenleg ez a legjobb opció. Persze megértem, ha valakinek nincs túlsok bizalma a codamesters féle F1 felé, mert voltak olyan részek, aminél én is téptem a hajamat. Pl a 2014-es játékot azt nem tudom, hogy volt pofájuk úgy kiadni, mert gyakorlatilag egy elb*szott 2013-as rész lett, amibe beletették az új autókat, elrontották a fizikát, elrontoták az AI-t és még arra se vették a fáradtságot, hogy a kormányokat lemodellezzék, ami azért alap dolog lenne. De 2016 óta szépen fejlődik a játék, szerintem az volt az első rész, amit már úgy komolyan lehetett venni és azóta minden évben sikerült valamivel jobbá tenni.

 4. Tomika: Igy van. Most a my teamet csinalgatom 100%-on. De sereghajto autoval nem egyszeru azert.:D De neha szeretek lenyomni 1 ket futamot 100% futamtavval is. De ez a feelingnek szol igazan. Multiban Raceroom most a favorit nalam. De teny es valo hogy siman letud kotni az F1 2020.

  Én ha karrier módot akarok tolni, akkor valamelyik F1-es játék, feeling szempontjából valóban ezek adják át a legjobban, mert itt ugye nem csak betöltesz egy pályát és mész, hanem felvan már építve elég jól a single player rész a fejlesztésekkel, a testreszabható karakterekkel, saját csapat, interjúk stb ha meg valami komolyabb kell fizika szempontból akkor meg Assetto Corsa.

 5. Tomika: Szerettem azt is 😀

  múltkor megnéztem egy bereznay videót, ami felért egy kínzással már alapjáraton. de ahogy néztem azt még mindig nem sikerült kiküszöbölni h bizonyos kanyarokban simán lehet az AI-n hozni 2 tizedet mert hibásan veszik a kanyart. mondjuk az egész játék kívülről még mindig egy árkád fosnak tűnik 😀

 6. Sidious: Az se rossz. Aki 100-on vagy a fölött megy annak már van érzéke hozzá. A 110 meg az esport szint, néha azt is jó próbálgatni, ha az ember fejlődni akar, de karrierre nem tenném be, mert az olyan pályákon frusztráló tud lenni, ami az AI-nak jobban kedvez, mint a playernek.

  miért játszotok ilyen szarral? én f1 challenggel tolom még mindig 120%-on 😛

 7. Sidious: Az se rossz. Aki 100-on vagy a fölött megy annak már van érzéke hozzá. A 110 meg az esport szint, néha azt is jó próbálgatni, ha az ember fejlődni akar, de karrierre nem tenném be, mert az olyan pályákon frusztráló tud lenni, ami az AI-nak jobban kedvez, mint a playernek.

  Igy van. Most a my teamet csinalgatom 100%-on. De sereghajto autoval nem egyszeru azert.:D De neha szeretek lenyomni 1 ket futamot 100% futamtavval is. De ez a feelingnek szol igazan. Multiban Raceroom most a favorit nalam. De teny es valo hogy siman letud kotni az F1 2020.

 8. Tomika: Na basszus. En csak 100%-on szoktam 😀

  Az se rossz. Aki 100-on vagy a fölött megy annak már van érzéke hozzá. A 110 meg az esport szint, néha azt is jó próbálgatni, ha az ember fejlődni akar, de karrierre nem tenném be, mert az olyan pályákon frusztráló tud lenni, ami az AI-nak jobban kedvez, mint a playernek.

 9. Sidious:
  Nem tudom, hogy nézhet mindenkit ennyire hülyének ez a ***. Több, mint 1 mp-vel gyorsabb az autója az üldözőknél. Ez kb olyan így neki, mintha én elindítanám az F1 2020-at és mondjuk 50%-ra állítanám a nehézségi szintet a 105 helyett, amin normál esetben játszani szoktam. Szóval erre csak ennyit tudok reagálni:

  https://i.imgflip.com/w9bz2.jpg

  Most ezt miért mondod? Sztem igaza van… 360°-os fordulatra volt szüksége, hogy nyerhessen. 😂