Vettel: Ennél rosszabb már úgysem lehet…

Egész hétvégén műszaki gondok hátráltatták Sebastian Vettelt, és egy pillanatig nem tudta tartani a lépést Charles Leclerc-rel. Ez vigasza van a versenyre: rosszabbra már nemigen fordulhat a helyzete…

Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. F1890: más beállításokkal mennek, plusz vettel alig gyakorolt és elbaszta az utolsó körét.

  Nem néztem a hétvégén a közvetítést,csak párszor belekukkantottam.3 kép maradt meg bennem.
  1.az első szabadedzésen a szerelők kényelmesen dolgoznak az autóján.
  2.Vettel idegesen áll a kocsija felett felhúzott sisakkal,mi lesz már arckifejezéssel,miközben szerelők dolgozgatnak a kocsin.
  3.Vettel hajt ki a boxból,a háttérben a boxfalon senki nem fordul feléje,hogy jaj,sikerült e kijavítani az autót.
  Szóval,szerintem kb leszarják az egészet és 100%-ban Leclercre fókuszálnak.

 2. guide:
  Valami oknál fogva Vettelnek ez a leggyengébb pályája.Itt minden csapattársától kikap.Az 1 másodperces különbség viszont nem reális.Nekem olyan mintha Leclerc autója erősebb lenne,talán van valami új fejlesztés,amit ő megkapott.Mindegy.Abban biztos voltam,hogy a Hungaroringi Leclerc blama után Vettel többet nem végez előtte futamon!:)

  más beállításokkal mennek, plusz vettel alig gyakorolt és elbaszta az utolsó körét.

 3. Valami oknál fogva Vettelnek ez a leggyengébb pályája.Itt minden csapattársától kikap.Az 1 másodperces különbség viszont nem reális.Nekem olyan mintha Leclerc autója erősebb lenne,talán van valami új fejlesztés,amit ő megkapott.Mindegy.Abban biztos voltam,hogy a Hungaroringi Leclerc blama után Vettel többet nem végez előtte futamon!:)