Sérült autóval is gyorsabb volt Räikkönen a Ferrariknál

Baleset az első körben, elszúrt kerékcsere, büntetés – Kimi Räikkönennel minden megtörtént Mugellóban, mégis megszerezte idei első pontjait. És sérült autóval is gyorsabb volt a Ferrariknál.

Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

  1. Az biztos hogy a hétvégén már-már abban a szurkolási transzban voltam, mint 2005 Japán Nagydíj, vagypedig a 2007-es Brazíl futam idején, igaz ehhez hozzátett Paberto fórumtársunk is egy lapáttal, de valahol mélyen az is jó volt, mert így kétszeresen is drukkoltam hogy meglegyen az a pont.

    Igaz hogy a vérnyomásom nem padlóközelben járt. De az eredmény kárpótolt mindenért.

    andrea1:
    Mindig bejönnek neki ezek az úgymond klasszikus, élvezetes pályák, az egész hétvégén látszott ez neki annyit ad vagy szokott adni, abszolút ezekre a pályákra született. A szombati 13. hely, meg a vasárnapi nekem a hétvége versenyzője volt, benne volt ez a boxbejáratos hiba, erősen javította az utolsó etappal, jókat rajtolt, jó tempót ment, akaratos a csatákba. Szerencsére a káoszból jól jött ki, de rendesen tett is hozzá.

  2. Mindig bejönnek neki ezek az úgymond klasszikus, élvezetes pályák, az egész hétvégén látszott ez neki annyit ad vagy szokott adni, abszolút ezekre a pályákra született. A szombati 13. hely, meg a vasárnapi nekem a hétvége versenyzője volt, benne volt ez a boxbejáratos hiba, erősen javította az utolsó etappal, jókat rajtolt, jó tempót ment, akaratos a csatákba. Szerencsére a káoszból jól jött ki, de rendesen tett is hozzá.