Verstappennek mindegy, ki lesz a csapattárs: Legyőzöm!

Max Verstappennek teljesen mindegy, kit választ a Red Bull 2021-re, mert úgy érzi, a jelöltek közül bármit le tudna győzni a házon belüli küzdelemben. Nem úgy a Mercedest! Bár reméli, jövőre közelebb lesznek a csillagosokhoz, nem hiszi, hogy el tudják kapni őket.

Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. Vettel the best:
  Minden rosszindulat nélkül,valaki írja már le nekem,hogy milyen emlékezetes nagy versenyei voltak Hamiltonnak!
  Csak mert Maxtólmár eddig is többre emlékszem! 🙂

  Számomra ezek:

  2008: monaco, silverstone, spa
  2010: montreal, spa
  2011: nürburgring (személyes kedvenc)
  2012: austin
  ——-
  2020: silverstone

  A hibrid érában ugye végig s*ggrakétája volt, emiatt számomra kicsit kevésbé emlékezetesek a győzelmei.

 2. Denis Hunter: Vettelt is szivesen fogadta volna egeszen addig, amig elkezdtek pletykalni az odaszerzodeserol, akkor azonnal megvaltoztatta a velemenyet es azt nyilatkozta csak viccelt es nem szeretne, hogy Vettel ules nelkul maradjon. Esze agaban sem lenne meg Vettel ellen sem versenyezni, amikor 80%, hogy lenyomna ot is. Jobb neki az a 99-100%os rata Albonok es Gasly-k ellen.

  Nem, mert az nem úgy volt, hanem valamikor a szezon elején odaültették mellé Vettelt és úgy tették fel neki a kérdést, hogy szeretné e Se🅱️astiant csapattársnak, aztán ugyanezt megcsinálták néhány héttel később úgy, hogy Albon ült mellette.. 😀 Asszem akkor vissza is kérdezett Verstappen, hogy miért hozzák ilyen kellemetlen helyzetbe és mit várnak, hogy mit mondjon, amikor ott ül mellette az ember.

 3. Sidious: Ő legalább nyiltan bevállal mindenkit, nem tolja a bullsh*tet, hogy “Valtteri nagyon gyors és fontos tagja a csapatunknak” 😀 Na persze, azért kell Lajosnak Valtterichello, mert így hátrakötött kézzel is tudja nyerni a futamokat és a maradék energiáját fordíthatja arra, hogy olyan politika vitákba keveredik bele, amit nagyon felületesen lát és mint egy 10 éves kisgyerek nyomja az arcunkba a hülyeségeket, ahol már saját magával kerül ellentmondásba. Szóval még mindig szimpatikusabb Verstappen arroganciája, amit nem úgy enged meg magának, hogy közbe a tökeit lógatja és néha bemákol egy jó eredményt, hanem tényleg elpusztít mindenkit, aki mellé kerül és kb semmi másról nem szól az élete csak a versenyzésről, mert ha nincs F1-es futam, akkor vagy gokartozik vagy szimulátorozik, hogy fejlessze magát, csak az űrhajó ellen most még ez is kevés.

  Vettelt is szivesen fogadta volna egeszen addig, amig elkezdtek pletykalni az odaszerzodeserol, akkor azonnal megvaltoztatta a velemenyet es azt nyilatkozta csak viccelt es nem szeretne, hogy Vettel ules nelkul maradjon. Esze agaban sem lenne meg Vettel ellen sem versenyezni, amikor 80%, hogy lenyomna ot is. Jobb neki az a 99-100%os rata Albonok es Gasly-k ellen.

 4. Lewanda_17: Lewis Alonso mellett kezdte a pályafutását, és első évében tudott vele lépést tartani, majd megkapott később még egy világbajnokot, aztán pedig Rosberget – aki szintén VB lett. 🙂 Az már ne Lewis hibája legyen, hogy a Mercedes is beállt a sorba a többi VB csapat mellé, és rá kezdtek építeni, illetve töketlenek voltak most is vinni Russell-t. Lewisnak ezzel sem lett volna semmi problémája, mert bárkit beültetnének mellé, ezt a Lewis Hamiltont, ebben a Mercedesben SENKI nem tudná megállítani. Mert kurvára egyben van az ember, és inkább nézem Lewis győzelmeit aki az egyik, vagy a valaha volt legjobb, mintsem egy olyan pilótáét a Merciben, aki arra érdemtelen. Ha már ekkora a dominancia, ami rohadt frusztráló akkor a legjobb domináljon, arról meg én sem tehetek, h pont ez az ember a kedvencem. 😛

  Meg amúgy nagy a szája Maxinak, mert 1. tudja, hogy jelenleg nem találnak olyan csapattársat aki képes lenne legyőzni, 2. nem is akarnak. 😀

  Jaj, mindig Alonzóval jöttök, de az már történelem, kit érdekel, mi volt száz éve.

 5. Úgy látom Maxinak kell a motiváció és egy olyan pilóta, akivel a határokat tudja feszegetni, ezekben az Gaslys és Albonos években nincs meg ez csapaton belül és hiába nyomja ki a szemét a Red Bulnak nem ugyanaz mintha ha egy olyan csapattárs lenne mellette aki folyamatosan közel van hozzá. Valszeg ha Ricsi marad a csapatnál sokkal több borsot tudnának törni a Merci orra alá, persze ezzel se lennének harcban a Vb-ért de élvezetesebb küzdelmek alakulnának ki.

 6. Lewanda_17: Lewis Alonso mellett kezdte a pályafutását, és első évében tudott vele lépést tartani, majd megkapott később még egy világbajnokot, aztán pedig Rosberget – aki szintén VB lett. 🙂 Az már ne Lewis hibája legyen, hogy a Mercedes is beállt a sorba a többi VB csapat mellé, és rá kezdtek építeni, illetve töketlenek voltak most is vinni Russell-t. Lewisnak ezzel sem lett volna semmi problémája, mert bárkit beültetnének mellé, ezt a Lewis Hamiltont, ebben a Mercedesben SENKI nem tudná megállítani. Mert kurvára egyben van az ember, és inkább nézem Lewis győzelmeit aki az egyik, vagy a valaha volt legjobb, mintsem egy olyan pilótáét a Merciben, aki arra érdemtelen. Ha már ekkora a dominancia, ami rohadt frusztráló akkor a legjobb domináljon, arról meg én sem tehetek, h pont ez az ember a kedvencem. 😛

  Meg amúgy nagy a szája Maxinak, mert 1. tudja, hogy jelenleg nem találnak olyan csapattársat aki képes lenne legyőzni, 2. nem is akarnak. 😀

  Na, de én nem azt mondtam, hogy nem lenne képes rá, hanem, hogy szándékosan lobbizik egy unalmas, középszerű versenyző mellett, hogy semmit ne kelljen csinálnia 😀 Lehet, hogy akkor is ő lenne a vb, ha Verstappen, Leclerc vagy Alonso ülne mellette, de abban legalább lenne valami kihívás neki és mi is többet izgulnánk a tv előtt. Csak neki ez így kényelmes, hogy fél kézzel nyeri a futamokat. Jelen pillantaban az is jobb lenne, ha középszerű/gyenge versenyzők ülnének a Merciben, mert akkor az a forgatókönyv játszódna le, mint a 90-es évek közepén, amikor Schumacher küzdött a sz*r Ferrariban a Newey féle Williamsekkel. Jelen pillanatban meg ez Verstappen lenne és ahogy látjuk ez nagyjából menne is, mert Bottasszal versenyben volt a 2. helyért a bajnokságban, amíg nem jött két technikai hibából adódó nullázás.

 7. Sidious: Ő legalább nyiltan bevállal mindenkit, nem tolja a bullsh*tet, hogy “Valtteri nagyon gyors és fontos tagja a csapatunknak” 😀 Na persze, azért kell Lajosnak Valtterichello, mert így hátrakötött kézzel is tudja nyerni a futamokat és a maradék energiáját fordíthatja arra, hogy olyan politika vitákba keveredik bele, amit nagyon felületesen lát és mint egy 10 éves kisgyerek nyomja az arcunkba a hülyeségeket, ahol már saját magával kerül ellentmondásba. Szóval még mindig szimpatikusabb Verstappen arroganciája, amit nem úgy enged meg magának, hogy közbe a tökeit lógatja és néha bemákol egy jó eredményt, hanem tényleg elpusztít mindenkit, aki mellé kerül és kb semmi másról nem szól az élete csak a versenyzésről, mert ha nincs F1-es futam, akkor vagy gokartozik vagy szimulátorozik, hogy fejlessze magát, csak az űrhajó ellen most még ez is kevés.

  Lewis Alonso mellett kezdte a pályafutását, és első évében tudott vele lépést tartani, majd megkapott később még egy világbajnokot, aztán pedig Rosberget – aki szintén VB lett. 🙂 Az már ne Lewis hibája legyen, hogy a Mercedes is beállt a sorba a többi VB csapat mellé, és rá kezdtek építeni, illetve töketlenek voltak most is vinni Russell-t. Lewisnak ezzel sem lett volna semmi problémája, mert bárkit beültetnének mellé, ezt a Lewis Hamiltont, ebben a Mercedesben SENKI nem tudná megállítani. Mert kurvára egyben van az ember, és inkább nézem Lewis győzelmeit aki az egyik, vagy a valaha volt legjobb, mintsem egy olyan pilótáét a Merciben, aki arra érdemtelen. Ha már ekkora a dominancia, ami rohadt frusztráló akkor a legjobb domináljon, arról meg én sem tehetek, h pont ez az ember a kedvencem. 😛

  Meg amúgy nagy a szája Maxinak, mert 1. tudja, hogy jelenleg nem találnak olyan csapattársat aki képes lenne legyőzni, 2. nem is akarnak. 😀

 8. Lewanda_17:
  Annyira szeretném ha valaki jól elkenné a száját… 😀 Kár, hogy erre kevés az esély, és ezt Mr. Arrogancia is tudja 😀

  Ő legalább nyiltan bevállal mindenkit, nem tolja a bullsh*tet, hogy “Valtteri nagyon gyors és fontos tagja a csapatunknak” 😀 Na persze, azért kell Lajosnak Valtterichello, mert így hátrakötött kézzel is tudja nyerni a futamokat és a maradék energiáját fordíthatja arra, hogy olyan politika vitákba keveredik bele, amit nagyon felületesen lát és mint egy 10 éves kisgyerek nyomja az arcunkba a hülyeségeket, ahol már saját magával kerül ellentmondásba. Szóval még mindig szimpatikusabb Verstappen arroganciája, amit nem úgy enged meg magának, hogy közbe a tökeit lógatja és néha bemákol egy jó eredményt, hanem tényleg elpusztít mindenkit, aki mellé kerül és kb semmi másról nem szól az élete csak a versenyzésről, mert ha nincs F1-es futam, akkor vagy gokartozik vagy szimulátorozik, hogy fejlessze magát, csak az űrhajó ellen most még ez is kevés.