Főnöküket három világbajnokra emlékeztetik a McLaren versenyzői

A McLaren versenyizgatója, Andrea Stella, aki korábban olyan bajnokokkal dolgozott együtt, mint Michael Schumacher, Fernando Alonso és Kimi Räikkönen úgy érzi, a csapat jelenlegi versenyzőinek alázatossága csak a három klassziséhoz hasonlítható.

Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. F1890:
  manapság valaki jól megy és egyből schumacher alonso kimi senna

  Ez a korszellem sajátja szerintem. Tavaly is a Pool az egy db BL győzelmével meg a jó bajnoki rajtjával egyből az all time csapatokkal került összehasonlításba, vagy idén a Bayern győzelménél is erről szólt a fáma.
  Vagy a férfi tenisz, ami gyakorlatilag másról sem szól, mint h a nagy hármas közül ki a GOAT, bár ott legalább tényleg a sportág történelmének legjobb hármasáról van szó.
  Szóval ha egyszer valaki a Merci után valaki új győztesünk lesz, biztos lesznek cikkek arról, megdönti-e hamilton rekordjait 😀

 2. Lewanda_17:
  Annyira szeretem a párosukat, szerintem tökre viccesek együtt, szerethetőek. Még Sainz is sokkal szimpatikusabb mióta itt van. Sajnálom, hogy ennek vége lesz, a kedvenc párosom pedig.

  Azért Sánc egy bábu csak, Ricsivel teljesen más lesz a Mekláren, totálisan a régi korszak ellenkezője, ami nem feltétlen baj.