Váratlan fordulattal veszélybe kerülhet Russell ülése?

Ő a Mercedes legnagyobb reménysége, a Williams jelenlegi legfőbb értéke. Eddig biztosnak tűnt a helyzete, ám egy pletyka szerint váratlan fordulat állhat be: George Russell akár még ülés nélkül is maradhat?

Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. schumilton: Nem olvastam a cikket. Perez ide készül? Na annak nem tudom mi értelme lenne a mexikói szempontjából. Tán itt is tavalyi Mercit akar másolni az új tulaj? 😀

  Csupan annyi, hogy bentmaradna az F1-ben es egy valag penzt keresne tovabbra is. Ha kikerul akar csak egy evre is, nehezebb visszakerulni. Semelyik masik szeriaban nem keresne meg a tizedet sem annak, amit itt.

 2. andrea1:
  Úgy látszik egyik napról változna a dolgok, ár hogy Bottas helyzete nem változik egyik napról a másikra. Perez annyi pénzt hoz, szóval bármit képes felülírni jelenleg.

  Nem olvastam a cikket. Perez ide készül? Na annak nem tudom mi értelme lenne a mexikói szempontjából. Tán itt is tavalyi Mercit akar másolni az új tulaj? 😀

 3. Az semmi állítólag Ocon helye is veszélyben van, Gasly ott akarja hagyni a Red Bull programot, gondolom már nem nagyon számítanak rá se az első csapatnál, ezért egy Sainz féle utat választana, ami látszik, hogy bejött a Spanyolnak, mert Ferraris szerződésig vitte a dolgot.

  Azért kemény, hogy hirtelen mindjárt 4 olyan pilóta is ülés nélkül maradhat, akinek alapvetően helye lenne a mezőnyben, kíváncsi vagyok, hogy a Merci meddig tartja Botost meg, mert azt már nem engedhetik meg maguknak újra, hogy Russell és Ocon is ülés nélkül maradjon, főleg Russell aki ígéretesnek mutatkozik.