Török Nagydíj Kibeszélő

A megszokott és jól bevált Kibeszélő Topicot ismét létrehozzuk, hogy legyen hol megbeszélni a napi eseményeket.

A hétvége menetrendje
[table id=86 /]

Az alábbi linkeken lehet élőben nézni a hétvégét: M4 Oldala , Adás1 , Adás2 , Adás3  
Az alábbi linken élő szektorok, köridők láthatóak: Live Timing 

Vélemény, hozzászólás?

271 thoughts on “Török Nagydíj Kibeszélő

  1. Daveko: Daveko

    Köszi, tök jól esik 🙂 Nagyon drukkoltam vasárnap, de nem voltam szomorú, Hamilton már dimenzióban autózott a verseny 2. felében, megérdemelte, plusz még Checo hatalmasat is mentett az utolsó kör végén… ettől függetlenül bízom az utolsó 3 futamban, hátha összejön egy győzelem, habár nincs sok esélye 🙂 Vagy a Red Bull ülés… (Amen)

  2. F1890: Nemtom. Sablon :D.
    Most szolok mindenkinek h december elejen lesz honlap upgrade miutan vegetert a szezon, addig nem nyulok hozza, max kisebb modositasokat. Most jol mukodik, gyors is, legyen igy tovabbra is

    Denis Hunter: Annyit azert lehetne csinalni, hogy a valasz mas szinu hatterrel legyen? Mert eleg nehez kibogozni, hol alatta, hol felette van. Ertem, hogy az eredeti egy bekezdessel beljebb van, de nekem pl zavaro.

    Default alul villog a kurzor, csak nem vette észre szerintem mindenki és belekattint a komment mezőbe. Ezért kerül néha alulra az eredeti komment.
    Ha esetleg nagyobb lenne a szövegdoboz alapértelmezett mérete, elejét vehetnénk az anomáliának.

  3. Nyilván kellenek kisebb módosítások (pl a hozzászolás küldése ne az alján legyen) De összességében nekem ez a kinézet sablon jobban bejön 😀

  4. F1890: Nemtom. Sablon :D.
    Most szolok mindenkinek h december elejen lesz honlap upgrade miutan vegetert a szezon, addig nem nyulok hozza, max kisebb modositasokat. Most jol mukodik, gyors is, legyen igy tovabbra is

    Annyit azert lehetne csinalni, hogy a valasz mas szinu hatterrel legyen? Mert eleg nehez kibogozni, hol alatta, hol felette van. Ertem, hogy az eredeti egy bekezdessel beljebb van, de nekem pl zavaro.

  5. Javítani akarok annyit a világon h megértessem az emberekkel h ugyanolyan szín ez is mint a többi. Mellesleg meg miért ne használjuk ki, ha már amúgy is tetszhet akármilyen embernek? Külön örülök h megjelent az F1-ben, a kedvenc sportomban, ahol már a 12-ben véget ért Button és Schumacher fanságom óta nem volt kedvencem, így 17-től nem volt kérdés, hogy így újra lesz konkrétabb és jelentősebb elsőbbségnek örvendő szurkolási célpontom.

    guide: Csak ha lesz rózsaszín az autó festésében? Ilyet még nem is hallottam! Ez teljesen egyedi szempont.:D

  6. Gratula Hamiltonnak, ezek után tényleg senki nem vitathatja hogy kibebszott jó versenyző (talán majdnem annyira mint Alo :)) ).

    Megéremeleten nyerte ez a címet, az előzőeket, és a következő összes címét. De nagyon kérem, most hogy már ő a legnagyobb istenség az F1 történeteében, kezdjék már el vasvillával sarokba szorítani ezt a mercit, mert siralmas ami itt megy.
    Annyira jó futam volt, évek óta nem vártam így egy versenyt sem, teljesen ködben voltam, ahogy mindenki más is, vajon mi lesz a vége, bárkinek esélye volt hibázni, vagy mennybe menni, erre Ham megint lazán elkeni a mezőny száját. Nem tudom elhinni, szegény Perez annyira megérdemelte volna azt a győzelmet, főleg mert jövőre vagy visszavonul vagy egy Hass szintű csapatnál fog levezetni just for fun.

    Vettelnek is óriási gratula, nem volt nagy kedvencem de ilyen mélyre nem gondoltam hogy lesüllyedhet egy top pilóta, ma viszont szó szerint hibátlanul teljesített, megkockáztatom hogy a mission spinnow gúnynevet is levetkőzte, mert ha ilyen körülmények között nem pörgött akkor valami tényre helyre állt a fejében. Jövőre hasonlóan összeszedett versenyzést várok tőle.

    Strollt is sajnálom, mert csúfos véget ért az amúgy pazar teljesítménye, végig jól ment, nagyjából beosztotta a gumikat is, habár szerintem dobogón nem marad, mert annyira nem nagy mágus mint Perez, de akkor sem jó látni mennyire kiherélte a kerékcsere.

    Kimiről nem sokat tudok, egyszer sem láttam a közvetítésen, sajnos visszafele lépkedett pedig tegnap ő is brillírozott.

  7. KIMI AND THE RED POWER:
    Szánalom Binotto és a Ferrari. A Force India, a McLaren, a Renault és egyéb, Ferrarihoz képest 0 költségvetésű csapatok simán meg tudják tenni, hogy a csapatnál nem maradó versenyző szakmailag meg se érezze, hogy a következő évben már nem ugyanannak a csapatnak vezet. Erre itt vannak az olaszok, akiknál világbajnokok képesek a formájuktól fényévekre teljesíteni, és ez kizárólag az ő felelősségük. Újra és újra bebizonyosodik, hogy a Ferrari nem egy profi csapat, hanem egy birkanyáj, akik várják a messiást, hogy győzelemre vezesse őket.

    A ferrarinál nem az észérvek mentén hozzák meg a döntéseket,őket az érzelmeik vezetik.Olaszok,ők ilyenek.Azonkívül rengeteg náluk a politika.

  8. Szánalom Binotto és a Ferrari. A Force India, a McLaren, a Renault és egyéb, Ferrarihoz képest 0 költségvetésű csapatok simán meg tudják tenni, hogy a csapatnál nem maradó versenyző szakmailag meg se érezze, hogy a következő évben már nem ugyanannak a csapatnak vezet. Erre itt vannak az olaszok, akiknál világbajnokok képesek a formájuktól fényévekre teljesíteni, és ez kizárólag az ő felelősségük. Újra és újra bebizonyosodik, hogy a Ferrari nem egy profi csapat, hanem egy birkanyáj, akik várják a messiást, hogy győzelemre vezesse őket.

    Vettel the best: Nagyon szeretheti!

  9. Sidious:
    Vettel: “We scored the most points this season when he wasn‘t there (sinotto). Maybe we should leave him at home more often (laughs). No I don‘t believe in that.”

    Nagyon szeretheti! 🙂

  10. Judas: Elárulhatnád hogy lehet mert még nem jöttem rá.

    fent rámész a “profilom” oldalra. jobbra a fogaskerékre katt – > edit profile -> fényképező iconra katt->change photo -> feltöltöd a képet -> jobbra pipa > alul “update profile”

  11. Nem tudom figyeltétek-e a rajtnál: akinek volt 1 kis esze, kettesben indult el, és gyakorlatilag állva hagyta azokat, akik egyesben próbálkoztak. Óriási volt a különbség, ennek ellenére nagyon sokan maradtak emiatt állva: Red Bullok, Alfák, hogy csak a top 10-et említsük.

  12. GreenHonda:
    Igen, ha lesz egy kicsit is jelentősebb mennyiségű rózsaszín az autón. Eddig úgy néz ki lesz.

    Csak ha lesz rózsaszín az autó festésében? Ilyet még nem is hallottam! Ez teljesen egyedi szempont.:D

  13. Igen, ha lesz egy kicsit is jelentősebb mennyiségű rózsaszín az autón. Eddig úgy néz ki lesz. 😀

    guide: Te a RP-nek szurkolsz?
    Ha igen,akkor jövőre Vettelnek?:O

  14. GreenHonda:
    Elég fura ez az oldal, remélem még alakul.
    A futamhoz, ami a legirritálóbb volt, az Norris. Már megint megúszik egy bránerkedést? Örülök a csapatnak, azért végül is ha nem is túl sokkal, de van már újra pontelőnyünk a negyedik helyezetthez képest. Élmény volt látni a jó szereplést, és a Racing Point 1-2-t hosszú körökön át az élen. Perez végre dobogós lett.

    Te a RP-nek szurkolsz?
    Ha igen,akkor jövőre Vettelnek?:O

  15. Jó kis futam volt, az eredmény már kevésbé tetszett. Perez dobogójának azért örülök.
    Vettel ma erős teljesítményt nyújtott.

  16. Elég fura ez az oldal, remélem még alakul.
    A futamhoz, ami a legirritálóbb volt, az Norris. Már megint megúszik egy bránerkedést? Örülök a csapatnak, azért végül is ha nem is túl sokkal, de van már újra pontelőnyünk a negyedik helyezetthez képest. Élmény volt látni a jó szereplést, és a Racing Point 1-2-t hosszú körökön át az élen. Perez végre dobogós lett.

  17. F1890: Nemtom. Sablon :D.
    Most szolok mindenkinek h december elejen lesz honlap upgrade miutan vegetert a szezon, addig nem nyulok hozza, max kisebb modositasokat. Most jol mukodik, gyors is, legyen igy tovabbra is

    A szezon december közepén ér véget. 🙂