Bottas: hat megpördülés és egy kör Hamiltontól

Egy „Kő, papír, olló” megnyerése jelentette Valtteri Bottas számára a vasárnap fénypontját Törökországban. A versenyt győztes és világbajnok csapattársával szemben körhátrányban fejezte be, hat piruett után…

Teljes cikk

Vélemény, hozzászólás?

20 thoughts on “Bottas: hat megpördülés és egy kör Hamiltontól

 1. Bottas tényleg eléggé alul teljesít már jó ideje, és tegnap talán elérte bikinifeneket, de azért azt tegyük hozzá, hogy Hamilton a valaha volt legszerencsésebb versenyző, minden egyes helyzetből jól jön ki, 30+ futam óta pontot szerez, és az időmérőkön is q3 ba jut már nem tudom mióta, ezzel szemben ha valaki gebasz van akkor az tuti hogy Bottast sújtja, pl tegnap is pont előtte pördültek meg, és onnantól már kibillentik az amúgy sem túl magabiztos és acélos egyensúlyából.
  Nem akarom mentegetni, kicsit kínos volt mennyire nem ment neki most és az előző futamokon sem de Hamiltonhoz viszonyítjuk. Sajnos sosem derül ki milyen formában van Lewis, de neki pont az a legnagyobb fegyvere hogy még azon az elhanyagolhatóan kevés gyengébb futamán is, megvan az a kis szerencse faktor, hogy mikor összeakad valakivel, akkor nem ő áll bele a falbe, nem mellette megy el a fél mezőny, nem neki robban fel a gumija az utolsó előtti körben, neki pont úgy történik minden hogy a lehető legkevesebbet bukja, és ezekre nem lehet ráfogni hogy tudás, v tehetség, erre nincs ráhatása, ez szerencse és neki abból vékaszámra mértek.

  Nem sajnálom tőle, csak menne már innen a mercivel és hagyna esélyt a többieknek elérni valamit.

 2. Mindig van kifogás, begörcsöl a lába, beleakad a kocsijába egy alkatrész, lesérül az autója…. érdekes

  Egyszerűen ha belegebedek se tudok mentséget Bottas tegnapi formájára, ezzel az autóval még három kerékkel gurulva is illene pontszerző helyre hozni.

 3. F1890: nekem ez már kicsit sok, h haha még egyet. értem én h balfasz volt ma bottas, de azért na. több tiszteletet ország világ előtt

  Alapból is egyre jobban kop ki a másik tisztelete. Nemhogy egy ilyen “anti?” oldalon. Ez van. Avideó része a lényeg, nem amit alé mondanak. Máshol nem találtam egyben így meg.

 4. DUdi:
  Hát ez nem volt szép.

  nekem ez már kicsit sok, h haha még egyet. értem én h balfasz volt ma bottas, de azért na. több tiszteletet ország világ előtt

 5. Lewanda_17:
  Jajj megláttam a képet, és azt hittem úgy írtam ide, h nem is emlékszem.

  Bottas az egyik legkínosabb versenyző ever…

  Majd valasztok en masikat 🙂

 6. Oszinten melyik versenyoz szarozza le a csapattarsat? Ha Hamilton azt mondta volna hogy Bottas igen is gyenge pilota, akkor meg az lenne a baj hogy nagy az arc.

  Ha Alonso azt mondja 2014-ben hogy a csapattarsa nagyon gyenge versenyzo, megneztem volna mit szolsz…

  Tapani: De az megvan, hogy ezt a zsenit méltatja szarrá a kedvenced?

 7. Paberto:
  Nem gondoltam volna hogy egy VB autoban alul lehet mulni Massa 2008-as produkciojat… tevedtem…

  De az megvan, hogy ezt a zsenit méltatja szarrá a kedvenced? 😀

 8. Lewanda_17:
  Jajj megláttam a képet, és azt hittem úgy írtam ide, h nem is emlékszem.

  Bottas az egyik legkínosabb versenyző ever…

  Maradhat mindkettőtöknél ez a kép, lényegtelen melyikőtök ír éppen, ugyanaz az ömlengés olvasható mindkettőtöktől. 😛

 9. Jajj megláttam a képet, és azt hittem úgy írtam ide, h nem is emlékszem. 😀

  Bottas az egyik legkínosabb versenyző ever…

  Paberto:
  Nem gondoltam volna hogy egy VB autoban alul lehet mulni Massa 2008-as produkciojat… tevedtem…

 10. Amit csinált az a koncentráció teljes hiányat mutatta. Mint akit nem érdekli hogy ott az a kurva vízátfolyás.. 😀 Ő megpörög rajta 2x egymás után.

 11. Bohóc. Ez kínosabb volt, mint Massa produkciója 2008-ban Silverstoneban. F*szért nem lehet lecserélni ezt a töketlen Finnt egy normális versenyzőre..