Behalt az oldal, magyarázat

Behalt az oldal, magyarázat

Mint láttátok ma, nem működött egész nap az oldal. És hogy miért nem működött? Mert valszeg egy hacker/botvirus feltörte. Semmiféle módosítást nem eszközöltünk sem reggel sem az éjszaka, így kérem az ilyen gyanusítgatásokat mellőzük.
Hogy miért van új design? Mert a régin biztonsági rések voltak, amiket feltört a fentebb említett hacker/botvírus.

Amíg minden visszaáll a régi kerékvágásba, kis türelmeteket kérem!
Lehet ez 1 óra lesz, lehet 1 hét. A lényeg, hogy mindenki betud jelentkezni az oldalra!

 

 

7 thoughts on “Behalt az oldal, magyarázat

  1. valszeg nem ember volt, hanem olyan virus ami minden weboldalt betámad és amin van biztonsági rés ott befurakszik és nem tudod kigyomlálni csak áldozatok árán. sajnos ez az áldozat jelen esetben meg az, hogy eltűnt az archív és megannyi más dolog. a lényeg h elég bonyolult egy weboldal felépítése és szerver kapcsolata is, és a szoftveren belül vannak mellék szoftverek is amik szintén magukba hordozzák azt h a vírus betud férkőzni. a régi téma ami volt, az nem tartotta a lépést az új biztonsági protokolokkal ,valszeg ott csúszott a hiba a gépezetbe, de ez sem biztos.

  2. Néztem is nagyokat, amikor próbáltam megnyitni az oldalt vagy egy tucatszor, hogy valami scames nyeremény játék ugrott fel, az sem lehet véletlen, hogy pont hétvégén csinálta ezt, amikor a legtöbben próbálják elérni az oldalt a kibeszélő miatt. (Pedig lett volna miről beszélni a mai események után)

Vélemény, hozzászólás?