„Dilis” futamra készülnek az F1-esek a bahreini külső pályán

Egyedi pályán rendezik a bahreini második F1-es versenyt, a rövid vonalvezetése, a kevés kanyarja miatt több versenyző is bolond futamra számít rajta.

Teljes cikk

Vélemény, hozzászólás?

3 thoughts on “„Dilis” futamra készülnek az F1-esek a bahreini külső pályán

  1. Nando:
    Már nagyon régóta várom ezt a futamot, hogy mi sül ki belőle és egy tisztább képet kapunk arról is mennyi az annyi a motorok között, ha ezen a vonalvezetésen is kört ad a mezőnynek a Merci, akkor el lehet kezdeni gondolkozni azon, hogy talán nem ártana tényleg ellenük hozni valami “szabályt”, mert 22-től még egy ilyen pofátlan domináns érát nem sokan nyalnak majd be.

    Mivel percen belulire varjak a koridoket, szerintem 3 kort is kap majd a vege. A kisse szetszakadt mezony mar 25-30 mp, ami a palya fele. Siman a 10. korben mar korozes lesz, en ugy szamitom.

  2. sztem túl van értékelve a pálya. van benne 3 lassító, plusz 1 kanyargós középső szektor. monza is hasonlóan néz ki, igaz ott sikánok vannak és nem ilyen gyors elnyújtott kanyarok. azért remélem drs-sel nem lesz habkönnyű az előzés

  3. Már nagyon régóta várom ezt a futamot, hogy mi sül ki belőle és egy tisztább képet kapunk arról is mennyi az annyi a motorok között, ha ezen a vonalvezetésen is kört ad a mezőnynek a Merci, akkor el lehet kezdeni gondolkozni azon, hogy talán nem ártana tényleg ellenük hozni valami “szabályt”, mert 22-től még egy ilyen pofátlan domináns érát nem sokan nyalnak majd be.