Hamilton: Mindig tehetséges voltam, de sokáig nem tudtam használni

Csak kívülről tűnik könnyűnek az évről évre bekövetkező címvédés, Lewis Hamilton elmondta, rengeteg munkájába telt, mire a mostani szintre tornázta magát.

Teljes cikk

Vélemény, hozzászólás?

1 thought on “Hamilton: Mindig tehetséges voltam, de sokáig nem tudtam használni

  1. sztem hamilton ugyanilyen tehetséges volt már 07-ben is mint most, majd 2010,13-ban is. persze picit mindig jobbá vált, de nem emiatt nyer most 6 vb címet a mercinél, hanem mert jobb az autója. ha ilyen autója lett volna akkor hamarabb nyer, ha nem lenne ilyen autója akkor nem nyerne sose.

    ezért nem szerettem schumacher idején is mikor sztárolták h ő miatta nyernek, ez nem igaz. az autójuk miatt nyer kb mindenki. 2 ember kap egy űrhajót az erősebb megveri a gyengébbet és nyer.

    a teljesítményét mind a kettőnek el kell ismerni, de ezek a fölösleges urband legend körök h emiatt jobb egyik a mezőnynél nagyon könnyed amatőr indokok.

    hamilton valszeg a legtehetségesebb és azonos autóval max verstappen tudná megverni őt, de sztem csak a 2. évében leghamarabb. schumacher sztem nem volt ekkora tehetség ha all time nézzük,de a kortársainál jobb volt. mert így született.

    aztán persze lehet vitatkozni h ki mikor milyen hibát követett el. sztem mscnek is volt kb 2 éve mikor nem csinált amatőr hibát , hamilton meg azért 19-ben 20-ban sem volt már makulátlan mikor kicsit versenyezgetni kellett.