Fölháborodtak a versenyzők a Grosjean-baleset ismételgetésén

Sebastian Vettel és Daniel Ricciardo is nehezményezte, hogy a verseny piros zászlós megszakítása után folyamatosan Romain Grosjean balesetét ismételték a helyszínen és a közvetítésben.

Teljes cikk

Vélemény, hozzászólás?

9 thoughts on “Fölháborodtak a versenyzők a Grosjean-baleset ismételgetésén

 1. Úgy gondolom nem volt hatásos, Kvyat kolléga néhány percre rá, torpedóhoz híven beleszállt Strollba. Igen is mutassák meg, igen is legyen súlya a tettüknek, és tudják milyen az, amikor keménykednek egymással. Attól mert becsukják a szemüket, ugyanúgy megtörténhet velük is. Még szerencse, hogy Ayrton halálakor nem a szemüket becsukva sajnáltatták magukat, hanem lépéseket tettek.

 2. Mivel Gro kiszállt és “jól” volt, így vissza játszották, egészen addig a pillanatig nem mutattak semmit, bevett procedúra. Ez volt 07 kanadában, de 14 japánban is. Csupán el vagyunk szokva attól, hogy történhet ilyen, patika f1, mindent kiszámolnak az algoritmusok, biztonság, és minden egyéb, de még a mai napig otthagyhatják a fogukat ezek a srácok, talán sokuknak ez jutott az eszébe. Szimplán egy ilyen pályán mint bahrain..

 3. Lewanda_17:
  Egyetértek velük! Bőven elég lett volna a futam után többször ismételni, és így is úgyis ezzel lett volna tele a közösségi média. A versenyzőkkel szemben, és ahogy Ricc mondta, a családjaikkal szemben nem volt ez olyan fair. Egyébként Grosjean felesége az egyik TV társaságnál vezeti az F1-s műsort, ma is ezt tette, szegény, mit élhetett át.

  most nem akarok rosszmájú lenni, de aki nem akarja nézni az kitudja kapcsolni a tv-t. az ember meg gyarló és erre (is) vevő. elég megnézni a facebookot. volt egy jó török nagydíj, a kutya nem beszélt róla. most meg gro balesetét osztja meg mindenki, 100+s megosztások vannak mindenhol. ha nyílvános kötél általi kivégzések lennének a főtéren, csomó ember ott tömörülne még mindig.

  tekintve, hogy halál eset nem történt és gro kiszállt, úgy gondolom h a család nem lett tőle rosszabbul h látta az esetet. a pilóták valszeg igen, nekik biztosan kattogott az agyuk

 4. Egyetértek velük! Bőven elég lett volna a futam után többször ismételni, és így is úgyis ezzel lett volna tele a közösségi média. A versenyzőkkel szemben, és ahogy Ricc mondta, a családjaikkal szemben nem volt ez olyan fair. Egyébként Grosjean felesége az egyik TV társaságnál vezeti az F1-s műsort, ma is ezt tette, szegény, mit élhetett át.

 5. Persze a pilótákat megértem, én sem szeretném látni, hogy munka közben hogy szakadhat ketté és borulhat lángba a munkaeszközöm amiben épp ülök.

 6. Mondjuk a mértékét nem tudom eldönteni, nekik más valahol mert ott álltak, nézték, beszökött a gondolataikba és utána vissza is kellett ülni az autóba. Sok emberen látszott ott a boxban, érthető. Próbálja úgy felfogni egyrészt Gro kiszállt,elsétált onnan, másrlszt ha végzetesen alakul az eset akkor nem mutatnak semmit és nincs is verseny. Sajnos ez egy showműsor, szereplők ők is és nyilván ezért is mutatták ennyiszer. Nem tudom eldönteni hogy sokszor mutatták e őszintén. Azt viszont jól tették hogy próbálták kerülni a felvételt.

 7. Én nem látom ezt aggályosnak. Nem is mutattak semmit amíg meg nem mutatták Gro-t hogy már kocsiban ül és beszélget az egyik SC pilótával. Mikor láttam hogy rendben van már kíváncsi voltam hogy pontosan mi történt.

 8. sztem nem volt ezzel baj. habár lehet csak egyszer elég lett volna ismételgetni. halál esetén nem mutattak volna semmit sztem.
  de véleményem szerint az ember már elszokott a tragádiáktól/háborúktól/kemény szituációktól. a koronavírus erre tökéletesen rámutat. pl senna halálát is ismételgették , ezért gondolom ezt.

  mindkét oldalt megértem, aki azt mondja h sok volt ez, meg aki eltudja fogadni.