Verstappen kirúgná azt, aki megtagadná a folytatást egy baleset után

Nem pártolná Max Verstappen, hogy a versenyzők szabadon dönthessenek arról egy nagy baleset után, akarják-e folytatni a versenyt.

Teljes cikk

Vélemény, hozzászólás?

8 thoughts on “Verstappen kirúgná azt, aki megtagadná a folytatást egy baleset után

  1. Valamilyen szinten igaza van. Egy pilótának tudnia kell hogy bármelyik versenyen elpatkolhat, ez benne van a versenyzésben. Nem ilyenkor kell ráébredni.

  2. Go.Michael:
    Össze kellene ereszteni Hamiltonnal, mindegyik a kemény versenyzést élteti, és mindegyiknek szükségeltetne egy erős csapattárs.

    Hamilton nem értett egyet Verstappennel… A brit érettebb és okosabb, mint Max. A kemény versenyzés != idióta, felelőtlen megjegyzésekkel.

  3. Össze kellene ereszteni Hamiltonnal, mindegyik a kemény versenyzést élteti, és mindegyiknek szükségeltetne egy erős csapattárs.

  4. Ebből is látszik, hogy gyerek még. Majd ha lesz családja és súlyos balesete másképpen fog gondolkodni.

  5. Egy halálos baleset esetén azért más a helyzet, főleg ha mondjuk egy barátodról, csapattársadról van szó. Tegnap látszott, hogy Kevin teljesen megzuhant, utolsó helyen kóricálva fejezte be a versenyt. Egy haláleset miatt simán sokkosabb állapotba kerülhet valaki, akkor pedig mindenkinek jobb ha nem ül autóba. Maxitól meg már megszoktam, hogy nincsenek érzései. 😀