Hamilton Koronavírusos

A Forma–1 közleményben számolt be arról, hogy a világbajnok Lewis Hamilton elkapta a koronavírust.

 

Teljes cikk

Vélemény, hozzászólás?

59 thoughts on “Hamilton Koronavírusos

 1. Judas: Igen mindenkinél más. A feleségem pl. nem volt lázas viszont nem érez ízeket és szagokat. Egy jó pár napig folyamatosan hányingere volt. Most is van ha kicsit többet tesz vesz. De nekem meg gyerekeknek meg se kottyan.

  Nekem ugyanezek a tüneteim voltak! Hányingerem nem volt,meg lázam se,de nagyon fájt a fejem ill. nem éreztem semmilyen szagot.

 2. Judas: Igen mindenkinél más. A feleségem pl. nem volt lázas viszont nem érez ízeket és szagokat. Egy jó pár napig folyamatosan hányingere volt. Most is van ha kicsit többet tesz vesz. De nekem meg gyerekeknek meg se kottyan.

  Ha hányingere volt, akkor lehet, hogy nem csak covidra kellene tesztelni! 😉 😛

 3. andrea1: Jobbulást! Huh ezt a hányingert én is egyre többször hallom, olvasom. Érdekes kinél hogy csapódik le. Mondjuk akikkel a baráti körömbe beszéltem és egészségügyben dolgoznak vagy munkahelyen van ilyen kollégám aki orvos stb…ők mondták érdemes gyenge vérhigitót szedni,, aszpirin jó erre meg nyilván c és d vitamin de sokaknak javasolják a b vitamin minden fajtáját, sokan ilyen éles fejfájásra meg idegek fájdalmaira panaszkodnak. A szaglás illóolajok, citrusfélék terápiaként használva sokat tud segíteni hogy visszajöjjön. Ezeket másoktól hallottam. Pár jó tanács de biztos mindenki meg van ezekke, de hátha nem olvasott valaki valamit ezzel kapcsolatban vagy több alternatíva kell,

  Köszönöm 🙂
  Igen szedi az aszpirint meg a vitaminokat.

 4. Nando: Igen talán az első nap ugyanúgy volt hányingere sőt tálán hányt is akiről írtam, nálam még az volt, hogy 8-9 óra alvás után a délutáni órákban olyan volt mintha semmit nem aludtam volna és majd le akart ragadni a szemem, de ez egyetlen egyszer volt.
  Mindenesetre jobbulást a feleségednek !

  Köszönöm 🙂
  Neked is 🙂

 5. andrea1: Jobbulást! Huh ezt a hányingert én is egyre többször hallom, olvasom. Érdekes kinél hogy csapódik le. Mondjuk akikkel a baráti körömbe beszéltem és egészségügyben dolgoznak vagy munkahelyen van ilyen kollégám aki orvos stb…ők mondták érdemes gyenge vérhigitót szedni,, aszpirin jó erre meg nyilván c és d vitamin de sokaknak javasolják a b vitamin minden fajtáját, sokan ilyen éles fejfájásra meg idegek fájdalmaira panaszkodnak. A szaglás illóolajok, citrusfélék terápiaként használva sokat tud segíteni hogy visszajöjjön. Ezeket másoktól hallottam. Pár jó tanács de biztos mindenki meg van ezekke, de hátha nem olvasott valaki valamit ezzel kapcsolatban vagy több alternatíva kell,

  persze mindenkinek másra van szüksége,meg ezer dolog létezik.

  Ui.: Grapefruit mag csepp, százszor jobb mint a béres csepp szerintem.

 6. Judas: Igen mindenkinél más. A feleségem pl. nem volt lázas viszont nem érez ízeket és szagokat. Egy jó pár napig folyamatosan hányingere volt. Most is van ha kicsit többet tesz vesz. De nekem meg gyerekeknek meg se kottyan.

  Jobbulást! Huh ezt a hányingert én is egyre többször hallom, olvasom. Érdekes kinél hogy csapódik le. Mondjuk akikkel a baráti körömbe beszéltem és egészségügyben dolgoznak vagy munkahelyen van ilyen kollégám aki orvos stb…ők mondták érdemes gyenge vérhigitót szedni,, aszpirin jó erre meg nyilván c és d vitamin de sokaknak javasolják a b vitamin minden fajtáját, sokan ilyen éles fejfájásra meg idegek fájdalmaira panaszkodnak. A szaglás illóolajok, citrusfélék terápiaként használva sokat tud segíteni hogy visszajöjjön. Ezeket másoktól hallottam. Pár jó tanács de biztos mindenki meg van ezekke, de hátha nem olvasott valaki valamit ezzel kapcsolatban vagy több alternatíva kell,

 7. Judas: Igen mindenkinél más. A feleségem pl. nem volt lázas viszont nem érez ízeket és szagokat. Egy jó pár napig folyamatosan hányingere volt. Most is van ha kicsit többet tesz vesz. De nekem meg gyerekeknek meg se kottyan.

  Igen talán az első nap ugyanúgy volt hányingere sőt tálán hányt is akiről írtam, nálam még az volt, hogy 8-9 óra alvás után a délutáni órákban olyan volt mintha semmit nem aludtam volna és majd le akart ragadni a szemem, de ez egyetlen egyszer volt.
  Mindenesetre jobbulást a feleségednek ! 🙂

 8. Nando: Sajnos én ismerek olyan idős embert aki nem figyelt a tünetekre és akkor ment a háziorvoshoz(amit nem kellett volna,) amikor már véreset krákogott fel, konkrétan barnát jelenleg arra vár, hogy menjenek ki hozz tesztelni mert korházba menni nem akar, nem is csodálom amilyen állapotok vannak most nem egy életbiztosítás az sem ..
  Jelenleg én is egész héten itthon vagyok még, nálam elég kellemetlen hascsikarással kezdődött és utána egyik reggel úgy ébredtem, hogy égett a szemem be volt vörösödve és enyhén fel volt dagadva az alsó szemhéjam, ízlés- szaglás vesztésem egyáltalán nincs, torok kaparás és kicsi hörgés volt, de ez teljesen változó valamikor semmi extra, lázam egyáltalán nem volt.
  Egyik családtagomnál hasonló tünetek rövid ideig tartó lázzal, egyébként teljesen random kit hogyan kap el, szerintem teljesen irreleváns van-e valamilyen betegséget vagy sem, ezzel maximum csak népet próbálják nyugtatni.

  Igen mindenkinél más. A feleségem pl. nem volt lázas viszont nem érez ízeket és szagokat. Egy jó pár napig folyamatosan hányingere volt. Most is van ha kicsit többet tesz vesz. De nekem meg gyerekeknek meg se kottyan.