Bottas: Nem festene jó képet rólam, ha Russell legyőzne

Valtteri Bottas elismerte, kicsit kínosan venné ki magát, ha George Russell első nekifutásra legyőzné őt, ám nem érzi úgy, hogy veszélyeztetve lenne a jövője a Mercedesnél.

Teljes cikk

Vélemény, hozzászólás?

3 thoughts on “Bottas: Nem festene jó képet rólam, ha Russell legyőzne

  1. esanders10: Rég nem szorítottam úgy valamiért, mint most azért hogy Russell erőből legyőzze minden idők legunalmasabb pilótáját. Az a probléma, hogy szerintem( ahogy valaki azt említette is az oldalon korábban) amíg a Merci km hosszan kimagaslik, nem fogják Wingmant lecserélni, belefér hogy balfaszkodik néha napján, egyre többet. Fontos nekik primadonna lelki világa. Szóval ezért kéne végre most odapörkölni George részéről.

    Szívemből szóltál! Hajrá Russell árazd be Bottas-t!

  2. Sidious:
    Az Hamiltonra se Szóval azon se lepődnék meg, hogyha Bottas ezt elb*szná akkor ott tépnék összea jövő évi szerződését.

    Rég nem szorítottam úgy valamiért, mint most azért hogy Russell erőből legyőzze minden idők legunalmasabb pilótáját. Az a probléma, hogy szerintem( ahogy valaki azt említette is az oldalon korábban) amíg a Merci km hosszan kimagaslik, nem fogják Wingmant lecserélni, belefér hogy balfaszkodik néha napján, egyre többet. Fontos nekik primadonna lelki világa. Szóval ezért kéne végre most odapörkölni George részéről.

  3. Az Hamiltonra se 😀 Szóval azon se lepődnék meg, hogyha Bottas ezt elb*szná akkor ott tépnék össze a jövő évi szerződését.