Vettel meglátogatta a kórházban Grosjeant, a biztonságról diskuráltak

Romain Grosjean elárulta, Sebastian Vettel már a balesete másnapján meglátogatta őt a kórházban. Máris azon dolgoznak, hogyan lehetne javítani a biztonságon.

Teljes cikk

Vélemény, hozzászólás?

6 thoughts on “Vettel meglátogatta a kórházban Grosjeant, a biztonságról diskuráltak

 1. Őszintén szólva nem lepődtem meg, Vettel emberségből sokszor jelesre vizsgázott, nagyon szép gesztus. Igazából a többieket hiányolom, mindenki ott maradt a helyszínen, igazán lehetett volna egy össznépi akció. De tudom, korona, insta világában ez már extra..

 2. Mondjuk eddig is tudtuk h vettel meg Gro elég jóban vannak, anno volt lehetőségünk belesni a 2017-es maláj whiting (rip) vs pilóták közös beszélgetésében, és ott hami szabálytalansággal vádolta vettelt, amire gro egyből visszatámadott… aranyos volt.. 😀

  Alo is messziről átrepült, h meglátogassa kubicát a rallys balesete után, ahogy massa is sumit 2013-ban, vagy ugyanez fordítva 2009-ben.. stb

  Szal sztem ez a gesztus nem újdonság, pláne a jó kapcsolatok között.

 3. Sebtől pont ezt vártam.
  Más:
  „Sebastian eljött meglátogatni a kórházba hétfő reggel. Egyetértettünk, hogy képzett szakemberekre van szükségünk. Aki kimentett, egy hivatásos katonai tűzoltó. Ez az úr pontosan tudta, hogy mit csinál, és megmentett”
  Pont erről írtam a baleset után. A vízzel pacskoló, átlagos pályabíró km-ekre a tűztől locsolgatott. Felőle 5x halálra éghetett volna Romain. Nagyon fontos lenne, hogy a személyzet képes legyen kezelni ezeket a helyzeteket, mert most elmondhatatlanul nagy szerencséje volt a franciának.

 4. emberségből jeles. sok instasztár meg küldözgeti a jókívánságokat, aztán azt hiszik ennyivel letudva 🙂

  anno zidane is meglátogatta ronaldot mikor megsérül 2001-ben.