Russell büszke, mégis bosszús az elszalasztott pole miatt

Egyszerre bosszantja és teszi büszkévé George Russellt a 22 ezredmásodperces lemaradása, amivel élete első Q3-as szereplésével a második rajtkockát szerezte meg a bahreini időmérőn.

Teljes cikk

Vélemény, hozzászólás?

6 thoughts on “Russell büszke, mégis bosszús az elszalasztott pole miatt

  1. russellnek jegelnie kell az estéken a vállát, mert ennyire nyomja az autó szükössége. valamint a lába is fáj a kisebb cipő miatt, a térdéről nem is beszélve. nem semmi ezeket figyelembe véve a teljesítménye. ha rászabnák a kocsit, ismerné a gombokat, valszeg verte volna bottast már tegnap. ez az autó vezethetőségét és russel időmérős erejét is mutatja. a futam persze más kérdés lesz, nem ismeri a merci gumikopását, meg azért ez a fájdalom 1,5 órán át csak kijöhet egyre jobban. a dobogót viszont sztem kötelező lenne hoznia

  2. Szerencse hogy nincs közönség, mert lehet a mai eset után elkezdték volna kántálni hogy “Bottas takarodj”, és valahogy nem is érezném túlzásnak, semmi keresnivalója abban az autóban!

  3. Russell gyerek ezt szerintem most nagyon odatette. Persze mindenki irkálta, hogy ha elveri Bottast stb, de én nem gondoltam, ennyire fel tudja venni az élmezőnnyel a harcot. Azt gondoltam, hogy majd amikor mindenki feltekeri a motort és igazán oda kell tenni akkor ő majd elmarad 2-3 tizeddel. Hát nem így lett. Lehet, hogy kikapott egy hajszállal, de ilyen gyorsan ilyen teljesítményt nyújtani azért az nem semmi! Biztosan van még rengeteg dolog amit tanulnia kell, de nem kétséges, hogy ő egy rohadt nagy tehetség bármi is lesz vasárnap a futamon. Sajnos ez egy hiú ábránd, hogy jó f1-et lássunk, mert a politika meg a lóvé ezt nem fogja lehetővé tenni, de milyen jó lenne ezeket a srácokat valami hasonló tempójú autókban látni.

  4. Jajj de érzelem dús ez a hétvége, 2007-2008-t jutott eszembe, amikor még csak reméltem, hogy Lewis annyira zseniális, amilyennek hiszem, most ugyanazt érzem. Vagyis majdnem, Lewist senki sem pótolhatja soha, kis ürességet érzek egész hétvégén ha F1-t nézek, hiányzik, az összes hülyesége, és dominanciája ellenére. De Georgi szép lassan belopta magát a szívembe, remélem nem fog csalódást okozni.

  5. Szép munka! Eddig jó, jól megugrotta az első megméretettést, nem volt könnyű ez, sok mindent meg kellett hirtelen tanulnia és még ezer dolog lenne, szépen megoldotta ezt ma.
    Nyilván ebben a sztoriban nagyon látszik mennyire profi csapat a Merci, szóval nekik is jár a taps. Holnap azért a tempójára és gumikezelésre kíváncsi vagyok.