Vettel „jelentéktelen versenye”: Jobb, ha nem beszélünk róla…

Örömmel fogadta leendő csapata győzelmét és kettős dobogóját, sajnálta George Russellt, saját versenyét viszont teljesen jelentéktelennek ítélte Sebastian Vettel. A kerékcseréjét elszúró szerelőit viszont védelmébe vette.

Teljes cikk

Vélemény, hozzászólás?

7 thoughts on “Vettel „jelentéktelen versenye”: Jobb, ha nem beszélünk róla…

 1. Pont ma néztem meg a tavalyi év összefoglalóját. Az idei évhez képest ezerszer jobban teljesített tavaly! Most nem tudom,hogy a kocsi nem fekszik neki ennyire, vagy egyszerűen bele tojik már az egészbe,de borzalmas az idén! Pályafutása alatt eddig ennyire rosszul nem ment egyik autóval se. Ez nem a csapattársa miatt mutatkozik meg elsősorban, mert legtöbbször a nála gyengébb autókkal se bír.
  Remélem jövőre jól fog menni és egy kicsit helyreállítja a renoméját! A Ferraris kaland nem úgy alakult,ahogy szerette volna, de azért én élveztem, Különösen a 2017-18 as évet! És jókat csatáztak Hamiltonnal,volt sok emlékezetes futam! Nekem ezek is sok örömet okoztak és még sokan másoknak is gondolom!
  Szóval jövőre hajrá! Mindent bele! 😀

 2. guide:
  Egy interjúban azt mondta,hogy nem volt erő az autóban,talán a motorcsere miatt,nem tudja biztosan.
  Nem értem miért nem raktak be neki egy új motort egy motorerőt igénylő pályára.Indulhatott volna keményeken a mezőny végéről.Pontszerzésre ,kis túlzással, így is úgy is csak akkor van esélye,ha a fél mezőny kiesik.Talán sajnálták a motor árát.

  Vagy csak ennyit tud a ferrari motor… 😀

 3. Egy interjúban azt mondta,hogy nem volt erő az autóban,talán a motorcsere miatt,nem tudja biztosan.
  Nem értem miért nem raktak be neki egy új motort egy motorerőt igénylő pályára.Indulhatott volna keményeken a mezőny végéről.Pontszerzésre ,kis túlzással, így is úgy is csak akkor van esélye,ha a fél mezőny kiesik.Talán sajnálták a motor árát.

 4. Bahrein futam előtt valaki mondta, h ez a ferrari nem is olyan szar autó, hát …. 😀
  Ez az autó, szar az egyenesben, szar a gyors és lassú kanyarokban, nem tudja felmelegíteni az abroncsokat és emellett a csapatra se lehet számítani, akik előállnak 10 seces kiállásokkal, egy szóval egyszerűen reménytelen az egész csapat… 😀

 5. Igeeeen!!! Végre vége lesz ennek a sztorinak a héten 🙂 ! Az ő szempontjából hosszú volt ez a szezon, méltatlan és remélhetőleg ebből fel tud állni. Remélem megtalálja a számításait az Rp-be, képes rá!

 6. a kerékcsere miatt 10 sec biztosan elment. ez már olyan amatőrizmus ami még pénzbe sem kerülne h javítsanak rajta, hiszen csak gyakorolni kell. mondjuk nem értem h mit ért azalatt h az autó a legrosszabb a kerékcseréket illetően 😀

  na már csak 1 futam, aztán végetér ez a szopóroller korszak. új impulzusok érik, vagy elpicsázza strollt, vagy kijelenthető h tényleg kiégett már